M
Milos Topalovic
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Marko Eric
- - Razlog kazne
- deljenje tudjih fotografija bez njihove dozvole
- - Datum i vreme kazne
- 1.6.2026 PERMA BAN
- - Kratak opis situacije
- delio sam fotografije od Pedje Jasina koje sam nasao na tiktoku bez njegove dozvole
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/zbvjzTB
Postovani Pedja oprosti sto sam delio tvoje privatne fotografije koje nisi zeleo da ostali vide nisam razmisljao razumno i stvarno mi je krivo zbog toga stvarno se kajem i izvinjavam ti se pre svega nadam se da ces mi oprostiti ako vidis ovo javi se kad mozes da se cujemo u call da ti se izvinim…
Postovana Administracijo oprostite sto ste zbog moje gluposti vi morali da trosite vreme da bih pregledavali dokaze za moje NE delo koje sam pocinio iskreno se kajem i osecam mrznju prema sebi zbog toga sto sam ucinio i sto sam se na ovaj nacin oprostio od ovako predivne zajednice svi ste stvarno divni bili prema meni i ispostovali me ma koliko god ja bio nervozan i ljut zbog nepravde i vam sam zeleo da se izvinim oprostite stvarno makar odbili ovu molbu za UnBan znajte da ste jedna predivna zajednica i da vas obozavam najlepse vreme sam proveo sa vama.
Dragomir Obradovic
Administracija
Pedja izvini…
Postovana Administracijo oprostite sto ste zbog moje gluposti vi morali da trosite vreme da bih pregledavali dokaze za moje NE delo koje sam pocinio iskreno se kajem i osecam mrznju prema sebi zbog toga sto sam ucinio i sto sam se na ovaj nacin oprostio od ovako predivne zajednice svi ste stvarno divni bili prema meni i ispostovali me ma koliko god ja bio nervozan i ljut zbog nepravde i vam sam zeleo da se izvinim oprostite stvarno makar odbili ovu molbu za UnBan znajte da ste jedna predivna zajednica i da vas obozavam najlepse vreme sam proveo sa vama.
Dragomir Obradovic
Administracija
Pedja izvini…