NA RAZMATRANJU Zahtev za UnBan

vukmilisavljevic

vukmilisavljevic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
371717, Mihajlo Simić
- Razlog kazne
LRP
- Datum i vreme kazne
06.06.2026 04:20
- Kratak opis situacije
Zaustavila me je policija dok sam bio u podešavanjima igre. Izašao sam iz vozila i pristao na pretres, ali sam ubrzo nakon toga izgubio internet konekciju i bio izbačen sa servera pre nego što je RP situacija završena. Policija nije stigla da izvrši pretres niti da mi stavi lisice. Nakon toga dobio sam ban od 2 dana zbog LRP-a i 24 sata zatvora, zbog čega podnosim ovu žalbu.
- Screenshot kazne
[SPOILER="kako staviti screenshot"][/SPOILER]
Poštovanje,

Želeo bih da uložim žalbu i zamolim da razmotrite moju kaznu.
Dana kada sam kažnjen, zaustavila me je policija/presretač dok sam stajao na putu. U tom trenutku sam bio u podešavanjima (settings) i nisam obraćao pažnju na okolinu. Policajac me je zaustavio, bilo ih je par, iyasli su iz vozila i jedan mi je rekao da izađem iz vozila i pitao da li pristajem na pretres. Ja sam izasao iz vozila, i policajac me je pitao da li pristajem na pretres, pristao sam.
Tada mi je nestao internet, izbacujući me iz igre pre nego što je situacija bila završena. Nije mi namera da se pravdam, i znam da to nije opravdanje i prihvatam ako se bilo ko naljutio, ali nije bila moja greška.
Takođe želim da napomenem da policija nije stigla da izvrši pretres niti da pronađe bilo kakve predmete kod mene niti da mi stavi lisice pre nego što sam izašao iz igre.
Nakon toga sam dobio ban od 2 dana zbog LRP-a, koji sam već odslužio. Po povratku na server zatekao sam svog karaktera u zatvoru sa kaznom od 24 sata. Trenutno mi je ostalo još oko 11 sati i 20 minuta zatvora.
(Otišao sam leći tada pošto je bilo veoma kasno)
Svestan sam da ovo nije bio prvi put da sam bio u zatvoru, ali prosle optužbe sam razumeo, ovu ne, zato pravim zahtev i žalbu, ipak, smatram da je kombinacija dvodnevnog bana i dodatnih 24 sata zatvora veoma stroga kazna, prosto ne razumem zašto sam kažnjen.
Ne pokušavam da izbegnem odgovornost, već samo molim administraciju da razmotri mogućnost smanjenja ili uklanjanja preostalog dela zatvorske kazne.
Iz ove situacije sam izvukao pouku i potrudiću se da se ovakve stvari više ne ponavljaju.
Hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav.

Personalize

Top Bottom