Gabo
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mihajlo Simić
- - Razlog kazne
- 1.4 Pao PC Check
- - Datum i vreme kazne
- 31.05.2026 19:41
- - Kratak opis situacije
- Bio sam u Areni te sam bio Pozvan na PC Check i pao sam PC Check zbog 1 starog Reduxa kojeg sam koristio koji je u sebi imo lagani Aim Assist sa desne strane i da ja to nikad nisam znao niti provalio.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/gallery/pc-check-cOV1dbS#F5oGjO6
Proslo je pola meseca od kada sam dobio ban za pravilo Projekta 1.4, te bih htio da podesim Zahtev za Unban posto mi je Projekat Top i jako mi se svidja Administracija i ljudi na njemu. Dobra je zajednica i svi se mozemo slagat u brzom postupku. Ukratko dobio sam Ban zato sto sam bio u Areni i pucao sam se dobro. I to je Pc Chekerima bilo sumnjivo te su me PC checkali. Ja u mom PC-u nisam nista imao od Cheatova koji daju predonos, te na Google Opera Gmail i svugde je provereno cak i u nekim fileovima su vidili da nemam nikakav Cheat skinut ni da sam pokusao da nadjem zato sto nikad nisam Cheat koristio i nije mi to poenta da Cheatam posto sam od UP-a tu i RP-am svaki dan zatim sam i IRL pare davao na Igricu. Da nastavimo, nista mi u PC bilo nije. Onda mi je PC Cheker skino OpenIV i trazio je dali imam nesto ja sam bio ubedjen da nemam nista posto nikad Cheat koristio nisam. Onda je nadjen iz ne znam kojeg smisla jedan Aim Assist di mi sa desne strane kod stomaka Aim Locka i ide u tjelo i to su mi nasli u OpenIV. Taj Aim Assist mi je vjerovatno dosao od 1 reduxa koji sam koristio jos 10 meseci unazad dok jos nije bio UP BMRP-a. I tu mi je nadjen taj File. Ja nisam znao da to u PC imam cak mi je i drago sto mi je PC Cheker to nasao i rekao mi je da imam to u PC-u zato sto bez tog PC Chekera nikada nebi provalio da to imam u PC-u. Te bih ovim putem kao sto sam i naveo zelim da se izvinim svim srcem stvarno nije do mene nisam znao sada znam i nece se vise ponoviti.
Ako ste za da me Unbanate kazite mi da PC na fabricke vratim i da se nastavimo druziti kao i pre!
Srdačan Pozdrav, Gabo Jovanovic!
Ako ste za da me Unbanate kazite mi da PC na fabricke vratim i da se nastavimo druziti kao i pre!
Srdačan Pozdrav, Gabo Jovanovic!