NA RAZMATRANJU Zahtev Za Unban

N

nikola126534567893-09

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Slobodan Glavicic
- Razlog kazne
PP 3.2.1
- Datum i vreme kazne
10.06.2026 23:35
- Kratak opis situacije
sinoc sam dosao ispred suda, video puno policajaca i pitao sta se desava, video sam da se slikaju i tu sam napravio gresku zato sto sam pitao da se slikam sa njima.drugar sa kojim sam pricao na diskord je upored samnom dok sam ja pricao sa policajcem psovao policajca. Moje slusalice su veoma lose i onda ono sto ja cujem cuju i drugi ljudi, policajac je shvatio to i rekao: ''zbog druga na bubici ces dobiti veliku kaznu.'' dao mi je ban na sedam dana
- Screenshot kazne
https://i.postimg.cc/44PwDsBc/forum.jpg.
SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Igrač je bio u vozilu sa članovima BIA koji su išli da ga hapse i u jednom trenutku se čulo da je preko mikrofona uputio uvrede na račun majke jednog od pripadnika BIA. Zbog toga je kazna opravdano dodijeljena i ne bi trebalo da postoji mogućnost njenog ukidanja.

N

nikola126534567893-09

Početnik
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Igrač je bio u vozilu sa članovima BIA koji su išli da ga hapse i u jednom trenutku se čulo da je preko mikrofona uputio uvrede na račun majke jednog od pripadnika BIA. Zbog toga je kazna opravdano dodijeljena i ne bi trebalo da postoji mogućnost njenog ukidanja.
upravu ste, ali kao sto pise drugari su pricali na bubici i to se culo na mikrofon, mozete te da pogledate snimak na njemu policajac jasno kaze da je i on shvatio da neko prica na diskordu

Personalize

Top Bottom