PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko erić
- Razlog kazne
By administracija
- Datum i vreme kazne
6.12.2026 10:28
- Kratak opis situacije
Dodati su stanovi posle restarta i ja sam otišao da kupim stan i cekao sam da dodju moje kolege da kupe ostatak u medju vremenu je dosao admin koji nije bio ja dužnosti i ja sam ga ubio da ne bi kupio stan i admin me je stavio u jail na jedan dan za mase dm i posle toga me je banovao na 33 dan, pa bih zeleo da zamolim administraciju za jos jednu sansu jer mi je ovo prvi put da saljem zahtev za unban i jednostavno ne mislim da je ta situacija bila toliko strasna da sam ubio jednog coveka da ne kupi stan za 33 daana pa bih vas jos jednom zamolio jer sam sa vama od pocetka servera i svakog dana sam tu i igram, dalje je na vasoj odluci ali meni je zao sto sam to uradio i pred svima mu se izvinjavam zbog moje greske
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mTOch0v0Se5bZlh8o?invite=cr-MSxqNzMsNDk2MDMzNzk5
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Marko Eric | Venomatic

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,
Ja sam admin koji te je JAIL-ovao za MassDM.
Gledali smo nove stanove, meni vec stare, kod Mafije na Shareshreenu.
3 ID-a si ubio kako bi sprecio da igraci kupe stanove, samim time si obravdano banovan za MassDM.
Tokom ubijanja Admina Mafije, govorio si mu "Idi kuci, majmune", posle toga je dosao covek normalno i pitao te sto to radis, nastavio si da ga vredjas.

@Stefan Belic | Mafija ima video o toj situaciji, ja cu Sabotu poslati dokaze o ubijanju 3 ID-a u interijeru tih stanova.
Ostatak ce se moje kolege, Venomatik i Mafija javiti.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Sve sto si reko jeste tacno ali da sam opravdano banovan nije jer za mass dm je Maks 7 dana a ja sam dobio 33 dana da sam dobio 7 nebi se zalio.

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Igrač
Sve sto si reko jeste tacno ali da sam opravdano banovan nije jer za mass dm je Maks 7 dana a ja sam dobio 33 dana da sam dobio 7 nebi se zalio.
Za MassDM si dobio od mene, i to je kazna 24 sata jaila.
Eric te je kaznio koliko sam skontao za vredjanje admina, sobzirom da mafija ne sme da resava sam svoj slucaj.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Eric je usao u voic kod nas i pitao ko je ubio lika u zgradi i ja sam mu se javio i on mi je reko kao sad posto si mangup ili tako nesto ces dobiti ban na mesec dana za cuvanje imovine ili tako nesto u vezi cuvanja stana da ga niko ne kupi. Mislim stvarno nema smisla a i mafiju sam trazio posle toga da mu se izvinim i nisam ga Naso jer su mi njegove kolege rekle da nije tu.
Ja mu se sad Jos jednom izvinjavam za sve sto sam rekao i sto sam uradio

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Za MassDM si dobio od mene, i to je kazna 24 sata jaila.
Eric te je kaznio koliko sam skontao za vredjanje admina, sobzirom da mafija ne sme da resava sam svoj slucaj.
A i mislim da svako zaslužuje jos jednu šansu i oni koji cituju dobiju Jos jednu šansu uz odredjene uslove pa sad zbog moje gluposti sto sam ga vredjao ne znam ni ja zasto sam to uradio ali na vama je da odlucite

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Igrač
A i mislim da svako zaslužuje jos jednu šansu i oni koji cituju dobiju Jos jednu šansu uz odredjene uslove pa sad zbog moje gluposti sto sam ga vredjao ne znam ni ja zasto sam to uradio ali na vama je da odlucite
Onda neka se kolega Venomatik izjasni, pah neka Sabot odluci.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Uradicu sta god kazete i izvinicu se njemu cim ga vidim samo da mi date Jos jednu šansu da zaigram opet sa vama

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:68
Pozdrav, sto se tice tvog bana ja imam snimak gde si ubijao sve redom koji su hteli da kupe stan. Takodje nakon togas sto si mene ubio dosao sam i ti si bio jako bezobrazan i drzak... Oko bana koliko znam se Eric konsultovao sa Cono. Sto se mene tice unban mozes dobiti za nekih 7 dana ako se Eric i Cone sloze naravno, ali treba malo da iskuliras i da se naucis ponasanju, nema veze sto si mene ubio pa zbog toga treba da ne znam sta nego si ubijao ko god je dosao da ne bi kupio niko stan.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sto se tice tvog bana ja imam snimak gde si ubijao sve redom koji su hteli da kupe stan. Takodje nakon togas sto si mene ubio dosao sam i ti si bio jako bezobrazan i drzak... Oko bana koliko znam se Eric konsultovao sa Cono. Sto se mene tice unban mozes dobiti za nekih 7 dana ako se Eric i Cone sloze naravno, ali treba malo da iskuliras i da se naucis ponasanju
Okej kazi mi sta da radim da pisem opet zahtev za 7 dana ili

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sto se tice tvog bana ja imam snimak gde si ubijao sve redom koji su hteli da kupe stan. Takodje nakon togas sto si mene ubio dosao sam i ti si bio jako bezobrazan i drzak... Oko bana koliko znam se Eric konsultovao sa Cono. Sto se mene tice unban mozes dobiti za nekih 7 dana ako se Eric i Cone sloze naravno, ali treba malo da iskuliras i da se naucis ponasanju
Ja sam iskulirao i smirio se ne znam sta mi je bilo tad i ti drugi ljudi su moji prijatelji Mozes ih pitati licno

G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
iskreno decko je zasluzio unban ovo mu prvi put da mu se to desilo zasluzijo je drugu sansu

R

Rajo Bubanja

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
Eto da se oglasim i ja istina je da je to uradio ali za to se realno po pravilima projekta dobija za mass dm sve i da je 7 dana nekako je razumljivo ali 30+ dana jos je momak priznao smatram da je sramotno da se za ovo dobije duplo vise nego za psovanje majke na primjer

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Ja se slazem za sve sto je uradio, igrac je stvarno pogrijesio, mislim da nije trebao da dobije 30 i plus dana nego 7 dana. Pricali smo ja i on o ovome i stvarno mu je zao sto je uradio, jer je sad na raspustu i nema sta da radi, a igrao je bukvalno po cijeli dan. Razmisljo je o postupcima i utvrdio je gresku koju je napravio i meni licno obeco da nece vise da je napravi. Ako zelite imam i snimak dje mi to govori.

Janko DiLauro

Janko DiLauro

Batonga
Igrač
Ne kažem da luka nije u pravu niti da napadam vas administraciju, on jeste za ban Ali ne za 33 dana na razumem bio je toxic,dmao se zbog stana i to ali za to je Maks 7 dana ako ne malo više.

Hanzz

Hanzz

Batonga
Igrač
33 dana za ubijanje admina... Bravo administracijo!!!

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Postavi zahtev ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom