PREGLED U TOKU zahtev za unban

PREGLED U TOKU
A

Almin Mangas

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan klajn
- Razlog kazne
3.2.1
- Datum i vreme kazne
oko 11:25
- Kratak opis situacije
.
- Screenshot kazne
.
imam druga s kojim se druzim van igrice i ima bolestnu mamu ima epilepsiju i muca i skupio sam pare i zovem ga da se nadjemo da mu idem kupit auto koji on zeli posto je njemu bila zelja da bude policajac postao je i zaustavio je jednog lika i ono obicno kao policija pito ga za vozacku itd i krenuo da muca i ovaj ga krenuo izazivat za mucanje i krenuo da seda u kola da bezi i on ga tejzo dosao je njegov drugar sa autom i rekao da idemo svi u k i da ce da nas aci jer ga je ovaj tejzo ja mu kazem brate krenuo je da bezi nemoj tako on mi je na to rekao da idem u k i ja mu kazem mrs u pm izvinjavam se jako nisam to trebo da kazem obecavam necu vise nikad zao mi je ali mi je bilo zao i drugara koji ima epilepsiju i plakao je
moj id:668 529

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:4
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 4 & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Razumem da si reagovao emotivno jer ti je bilo žao druga koji ima zdravstvene probleme i koji je bio isprovociran zbog mucanja. Takođe je pohvalno što si se odmah izvinio za ono što si rekao.

Međutim, kao administracija moramo da gledamo postupke igrača, a ne samo razloge zbog kojih su se dogodili. Psovanje drugih igrača i upućivanje uvreda predstavlja kršenje pravila bez obzira na okolnosti koje su prethodile tome. Činjenica da je neko drugi bio nepristojan ili provocirao ne daje pravo da se uzvrati uvredama.

Tvoje izvinjenje pokazuje da razumeš grešku i da nisi imao lošu nameru, što može biti olakšavajuća okolnost prilikom određivanja dužine kazne, ali samo po sebi nije dovoljan razlog za uklanjanje kazne ili odobravanje unbana. Od igrača se očekuje da u takvim situacijama prijave problem administraciji ili da se udalje iz konflikta, umesto da odgovore psovkama.

Zbog toga smatram da unban nije opravdan isključivo na osnovu izvinjenja, iako se tvoje kajanje može uzeti u obzir kao olakšavajuća okolnost.

A

Almin Mangas

Gost Prestolnice
Igrač
jel to znaci da necu dobit unban

Personalize

Top Bottom