NA RAZMATRANJU Zahtev za unban

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nemanja Cvijic
- Razlog kazne
PiseBy Darko Halilovic
- Datum i vreme kazne
3nedelje i 8 dana
- Kratak opis situacije
Ne znam sta sedesilopise razlog kazne by darko halilovic ja ne razumemdobiosam prvo banna 7 dana zbog pricanja oddji na cerak ikadsam uso daanas samovidim ovoi jaamtajban za 7 dana dobio 5.6.2026 i danabi trebaloda miisteknei sad vidimovo nerazumem dal je greskai li sta
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/LvN3eoz
Ne znam sta sedesilopise razlog kazne by darko halilovic ja ne razumemdobiosam prvo banna 7 dana zbog pricanja oddji na cerak ikadsam uso daanas samovidim ovoi jaamtajban za 7 dana dobio 5.6.2026 i danabi trebaloda miisteknei sad vidimovo nerazumem dal je greskai li sta. Ne razumem cemu nekokurceenje ili bahacenje. Nije nicudosto igraci odlaze na bs kad se ovo desava. + za ovobitrebalo da ovaj admin dobije skidanje i da je greska i da nijeja ne znamsta sedesilo niti sta samuradio ovobi trebalodase kazni

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Darko Halilovic | Kockar

D

Darko Halilovic | Kockar

Batonga
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 3 | Darko Halilovic | Kockar

Kao sto sam vam naglasio tada kada ste trebali da dobijete ban, pre toga sam imao razgovor sa vama u macijoj sobi. Razgovarali smo o vasim kaznama, niste mi dali da kazem jednu recenicu do kraja ( Nepostovanje Administracije). Dobili ste produzeni ban na 31 dan radi toga sto ste usli u cekaonicu i ponovo iste stvari radili ponasali se prema administraciji kako nije primereno + ste mi u privatan DM slasli poruke koje su bile pretece koje je video kolega, pa sam se konsultovao sa njim i potvrdio mi je da nisam pogresio. Prosli put kada ste psovali i maltretirali igrace obecali ste '' Ako jos jednom budem nekome opsovao roditelje ili nekoga uvredim na bilo koji nacin slazem se da dobijem ban sa servera ''. Nemam vise da dodam nista jednostavno nije prihvatljivo ponasanje prema igracima da se preti i pominje porodica u bilo kom kontekstu.​

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Zamolio bih te da ne lazes, Pod broj 1 pokazite pretece poruke. Za tebe suizgleda pretece poruke "nisam znao da zivimo uistom kraju" a da te ispravim ti meni nisi dao da kazem ono sto sam hteo. Zamolio sam teda me aluas tii odbijao. Prvo mislim da ti treba skinuti admin zbog talvog ponasanja. A za to "Ako jos jednom budem nekome opsovao roditelje ili nekoga uvredim na bilo koji nacin slazem se da dobijem ban sa servera" nadjite dokaz da sam to rekao. I niam opsovao nikom roditelje ne razumem cemu laganje rekao sam istim ovakvim recima "ad pricas sa tvojim ocem" to nikoga nije povredilo niti je uvredljivo za tog decka niti je bilo kakvo psovanje samo je spominjane oca u RP Kontekstu a to sto i se ti tu uvredio nije moj provlem

Personalize

Top Bottom