PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihajlo Simic
- Razlog kazne
Cheat Check
- Datum i vreme kazne
6.22.2026 7:20
- Kratak opis situacije
Usao sam u igricu nakon 2 dana gde me Mihajlo tp u sobu neku i trazio da pucam pored njega i to posle toga sam skinuo aplikaciju da mi udje u komp i on mi nije rekao da ne smem da gasim igricu gde sam mu ja pre toga rekao da mi je ovo prvi put da sam na pc check i on mi nnije naglasio da ne smem izlaziti iz igre. Ja mogu automatski da podlegnem pc cheku od strane Cheat huntera i da utvrde da ja nikad nisam nista imao na kompu niti da sam koristio
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mY4OB6NJgSb7Ni6_r?invite=cr-MSxpM3YsNDk2MDMzNzk5
/

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
@Mihajlo Simić | Miki

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 | CheatHunter | Mihajlo Simić Ako ti je već bio prvi PC-check, trebalo je da me pitaš sve što ti nije bilo jasno, da li smeš da izađeš iz igrice, a ne dok sam ja proveravao nešto drugo. Ti si izašao iz onoga što sam ja proveravao, ušao u Rage i ugasio ga, zato te je sistem sam banovao.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Ali brate kako sam mogao da te pitam kad nisam pricao i ti si trebao da mi kazes Jos sam ti naglasio da ovo nikad nisam radio
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 | CheatHunter | Mihajlo Simić Ako ti je već bio prvi PC-check, trebalo je da me pitaš sve što ti nije bilo jasno, da li smeš da izađeš iz igrice, a ne dok sam ja proveravao nešto drugo. Ti si izašao iz onoga što sam ja proveravao, ušao u Rage i ugasio ga, zato te je sistem sam banovao.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
@Mihajlo Simić | Miki
Ja sam cist nemam apsolutno nista jedino me zeznulo to sto nisam znao da ne smem da izadje ako Mozes da mi uradis PC check i da se utvrdi da nemam nista

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Ja sam cist nemam apsolutno nista jedino me zeznulo to sto nisam znao da ne smem da izadje ako Mozes da mi uradis PC check i da se utvrdi da nemam nista
Kad se udari komanda za proveru čita, jasno ti je naglašeno u igrici da udješ na discord, ako već nisi i da ako izadješ iz igricu, automatski ti daje ban. Po pravilu projekta 5.1 naglašeno da izlazak iz igre se podrazumeva kao softver treće strane da imaš, tako da, simić cheathunter te je kaznio po protokolu.

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Kad se udari komanda za proveru čita, jasno ti je naglašeno u igrici da udješ na discord, ako već nisi i da ako izadješ iz igricu, automatski ti daje ban. Po pravilu projekta 5.1 naglašeno da izlazak iz igre se podrazumeva kao softver treće strane da imaš, tako da, simić cheathunter te je kaznio po protokolu.
Dobro ali ja Zelim da mi vi odredite PC check i da mogu da se vratim lepo da igram

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Shvatam ja to sve ali nisma dosao da se svadjam sa vama zasto sam dobio ban i te stvari dosao sam da pitam cheat huntere da mi urade pc check i da se utvrdi da nemam nista

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Mihajlo Simić | Miki

Uradite PC Check i javite konacan ishod ovde.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Nakon odradjenog PC Check-a, igrac je CIST, ali dobice ban od 5 dana na osnovu pravilu projekta za prisustvo na nedozvoljeni discord + uvreda cheathuntera

L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
L

Luka2

Gost Prestolnice
Igrač
Ali
Nakon odradjenog PC Check-a, igrac je CIST, ali dobice ban od 5 dana na osnovu pravilu projekta za prisustvo na nedozvoljeni discord + uvreda cheathuntera
Ali jos uvek sam na permi niste mi dali 5 dana jos?

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Sada ćemo rešiti.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom