F
fiksi
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Ivan Klajn
- - Razlog kazne
- pravilo projekta 5.18
- - Datum i vreme kazne
- 11.06.2026 17:48
- - Kratak opis situacije
- bio sam u demorganu pratio kolonu zandara(nista nisam uradio protiv pravila) onda su poceli da me spam tejzuju i onda sam polude i kenuo da ih vredjam
Bio sam u demorganu bilo mi je dosadno i samo sam pratio kolonu zandara, mene niko nije sprecio da ja izadjem ili bilo sta napratovi pitali su me gde ces ja sam rekao da vidim sta momci rade.Kad smo dosli do nekih vrata tu smo stali zamenik direktora me je vezao vukao sa sobom onda me je pustio i zandari su me spam tejzovali jer su mislili da cu izadji a nisam teo.To sto sam uradio je pokusaj bekstva i trebalo je da me vrate nazad u celiju i produze kaznu ali oni su odlucili da me spam tejzuju, i da sam zeleo nesto da uradim nisam to mogao jer sam bio u demorganu.Znam da je bez prava za unban ali zelim bar da mi se smanji kazna jer sam pre ovog bana bio banovan na mesec dana i sad sam teo lepo da igram jer pocinje nova sezona kad dobijem unban ali to ne mogu jer sam dobio novi ban od mesec dana.Oba puta nije bila moja greska nego su pripadnici unutrasnjih poslova pogresili.Predhodni put sam slucajno usao u maricu i mikrofon nije teo da mi radi da im kazem da sam slucajno usao rekli su mi da izadjem ja sam izasao i kreno da idem ali on me je uhapsio sve kolege koje su bile u tom trenutku tu su mu rekle da me pusti i nije teo i onda sam opet pukao i krenuo sve da vredjam.Smatram da je ovo velika ne prevda prema meni od vas i vaseg servera i zelim opet lepo da igram sa drustvom necu vise sranja da pravim ali u tome sam precen i zelim da se izvinim koga sam uvredio i da kazem da se nece ponoviti i zelim ako ne mogu unban da dobijem bar da mi se smanji kazna jer mislim da stvarno nema smisla.