PREGLEDANO Zahtev za Unban

Status
Not open for further replies.
N

Novak Marinkovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihail Sokolov
- Razlog kazne
Cheat Check
- Datum i vreme kazne
24.06.2026
- Kratak opis situacije
Isao sam na pljacke sa fakcijom onda me je pozvao admin da odradi pc check i nasao je fajl od reduxa sa citom ja taj fajl nisam ubacivao nisam nista ali nisam znao da nesmem ni da ga imam uopste sada sam sve to obrisao sa racunara posto nije bio ubacen u gta fajlove
- Screenshot kazne
file:///C:/Users/PC/Videos/Captures/R%D0%90G%D0%95%20Multi%D1%80layer%20%20%20%20%206_24_2026%201_50_48%20AM%20(1).png
Postovana administracijo ja bih hteo da se izvinim zbog tog fajla jer nisam znao da je to cit ako bi mogli da mi pruzite jod jednu sansu obecavam da vise nikad necu imati ni jedan fajl od toga.I ako bi mogli da odradimo ponovo pc check.Srdacan pozdrav

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Molio si Nikolu Alzabegovic i smarao ga 2 nedelje da ti pomogne da skines cit. Time, kaznjen si po protokolu Pravilu projekta 5.1 zabranjeno cuvanje i skladistenje pomagala. Zbog drugara ispastas ban i time ban ostaje.

N

Novak Marinkovic

Početnik
Igrač
jesam ga molio da mi posalje a ne da mi ubaci a onda sam se predomislio i nisam teo da ga ubacim ali nisam znao da ne smem fajl da imam a i ja sam po ceo dan provodio vreme na server da bi dobio ban za cit koji nisam ni imao ubacen

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Kao sto rekoh, prema pravilu projekta 5.1 kaznjen si po protokolu. Idalje moja odluka stoji na snazi, time zahtev je odbijen.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize