PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
H

hanko12

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihail Sokolov
- Razlog kazne
Cheat Check
- Datum i vreme kazne
Nisam siguran da li je 12 ili 13.06.2026.
- Kratak opis situacije
Banovan sam za Shax redux.
- Screenshot kazne
https://prnt.sc/newbq1QUYoPH
Poštovana administracijo,
Zamolio bih Vas da razmotrite moj zahtev za unban. Dana 12 ili 13.6.2026.godine pozvan sam na pc check od strane cheat hutera Mihaila Sokolov.Nakon zavrsetka pc checka video sam da sam dobio ban za cheat.Razlog mog bana je povezan sa nedozvoljenim Shax redux-om.Iskreno vam pišem da ja zaista nisam koristio Shax redux,tokom igranja na serveru,niti sam koristio bilo kakve funkcije ili prednosti koje bi mi omogucile nepoštenu prednost.Ono sto sam uradio je da sam pretrazivao i skinuo Shax redeux,kao i da sam pokušao da ga ubacim,medjutim to je bilo bezuspešno i svakako nije radilo,samim tim ga nisam ni koristio i zato sam ga obrisao,ali neki fajlovi su ostali.Razumem odluku cheat huntera,ali smatram da nisam zasluzio trajni ban za nesto sto nisam ni koristio,ali jesam pokušao.
Vec duze vreme sam media partner i redovno snimam i objavljujem sadrzaj vezan za BMRP server.Nemam vise razlog da koristim nesto ne dozvoljeno,jer bih time ponovo rizikovo svoj nalog,status i sve vreme koje sam ulozio igrajuci.Iako sam banovan ja i dalje podrzavam BMRP zajednicu idalje objavljujem svoj sadrzaj.Na serveru sam provodio dosta vremena i BMRP mi mnogo znaci.Ne trazim poseban tretman,vec da se moj slucaj pregleda i da dobijem prilku da nastavim da igram,imajuci u vidu da je poceo letnji raspust i da bi provodio sto vise vremena igrajuci.
Na ovom serveru sam upoznao mnogo dobre saigrace,sa kojima se svakodnevno cujem,igram i zabavljam.Molim Vas da mi pruzite još jednu prilku da ponovo zaigram na vašem serveru,kao i sa svojim drugarima.Ako mi bude pruzena prilika u konsultaciji sa cheat hunterom,zamolio bih da mi pomognu da obrisem sve fajlove povezane sa Shax redux-om ili bilo kojim drugim programom,koji moze da izazove sumnju.Ako bude potrebno,spreman sam da ponovo instaliram sistem kako bi racunar bio cist za proveru.
Nadam se da cete mi pruziti šansu i omoguciti da igram kao i da budem deo BMRP zajdenice,koja mi mnogo znaci.Svestan sam da sam pogrešio,ali takodje obecavam da tu
gresku necu ponoviti i bicu voljan da me,koliko god puta bude trebalo,ponovo pc checkate.
U skladu sa iznetim,molio bih Vas da me unbanujete i ponovo pc-checkate, jer smatram da zasluzujem drugu šansu.
Hvala unapred!
Hvala na vremenu i razmatranju mog zahteva.
-Hanko Palamovic{411-063}

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

D

David Spidfajter

Gost Prestolnice
Kliper I
Igrač
Decko zasluzuje UnBan.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Zahtev za unban je odbijen. Kao CheatHunter koji je izvršio proveru, utvrdio sam da je igrac radio sistem pre 2 dana od pc checka i da je skidao shax, što je suprotno pravilima zajednice. Tvoje priznanje da si svesno preuzeo i pokušao da instaliraš Shax Redux potvrđuje nameru korišćenja nepoštenih prednosti, bez obzira na to da li je softver u tom trenutku bio funkcionalan ili ne. Posedovanje, pokušaj instalacije ili modifikacija klijenta su teški prekršaji koji povlače trajnu zabranu pristupa. Pravila su jasna i jednaka za sve, uključujući i media partnere, stoga ovakvi propusti ne mogu biti tolerisani.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize