PREGLED U TOKU Zahtev za Unban

PREGLED U TOKU
Z

Zule

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Krimix
- Razlog kazne
Javi se na forum
- Datum i vreme kazne
14.6.2026 / 00:24
- Kratak opis situacije
VRS/VBA se pokrenuo slucaj protiv mene dok sam radio kao vojska te su me izbacili pretrazili su me i zahtevali su da mi pretraze auto nakon toga ja sam rekao da nemam auto.
- Screenshot kazne
https://cdn.discordapp.com/attachments/1364686855026643045/1516046659258159195/image.png?ex=6a3137fa&is=6a2fe67a&hm=22b81d39bc2635b15867d7b1e108aa860f6f54e0298bf4b0bdba74f6ad3746ed&
Poštovana administracijo,

Želeo bih da podnesem zahtev za skidanje bana i da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja.

Svestan sam da sam napravio veliku grešku kada sam izgovorio uvredu na račun majke Majora VRS-a. Bez obzira na okolnosti i činjenicu da u tom trenutku nije bio na serveru, to nikako nije opravdanje za moje reči. Emocije su me ponele i reagovao sam potpuno neprimereno, zbog čega se danas iskreno izvinjavam.

Takođe, prihvatam odgovornost za svoje ponašanje nakon što sam dobio otkaz iz Vojske Republike Srbije. Trebalo je da ostanem smiren i da celu situaciju rešavam na normalan i zreo način, umesto da dozvolim besu i nervozi da utiču na moje postupke.

Ne pokušavam da opravdam ono što sam uradio, jer znam da za takve reči nema opravdanja. U potpunosti prihvatam kaznu koju sam dobio i svestan sam da sam je svojim postupcima zaslužio. Ovaj ban mi je bio velika lekcija i pomogao mi je da shvatim koliko je važno da poštujem pravila i ponašam se odgovorno. Siguran sam da se ovakva greška sa moje strane više nikada neće ponoviti.

Zamolio bih administraciju da mi pruži još jednu priliku. Ukoliko mi ban bude skinut, obećavam da ću poštovati sva pravila servera, svoje pretpostavljene i sve igrače, kao i da svojim ponašanjem pokažem da sam zaista naučio iz svoje greške.

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate moj zahtev. Nadam se da ćete uvažiti moje iskreno izvinjenje i pružiti mi još jednu šansu.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Posalji mi svoj ID

Z

Zule

Gost Prestolnice