Mateja Corleone
Batonga
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Cone Nenadovic
- - Razlog kazne
- Vredjanje igraca na drugom diskord serveru
- - Datum i vreme kazne
- 2:30 ujutru
- - Kratak opis situacije
- Cone me je pozvao u cekaonicu gde je sve krenulo normalno nakon toga me je pitao sta sam ja pricao za njegovu zenu/devojku ja sam rekao da sam pricao i da sam kriv nakon toga on mi je reko da cu dozivotno biti udaljen sa projekta. Ja smatram da sam ban dobio za cistu glupost jer je to bila OOC stvar jer ja to niti sam rekao ING niti sam rekao licno njoj nego na diskord serveru od jednog druga. Najvise mi je krivo sto sam dobio ban jer sam najvise doprineo zajednici kao media partner i donirao serveru smatram da sam opet dobio ban bez razloga jer ipak ja niti sam rekao to njoj licno niti sam je uvredio licno to se desilo na tom diskord severu i to je OOC stvar.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/oZGlBe8
Smatram da nije u redu da dobijem permu za vredjanje igraca na drugom diskord serveru plus taj igrac nema nikakvu vrhovnu ulogu na serveru niti je admin,lider,managment faction i mislim da nije fer se za OOC stvar dobije perma ban ja sam dosta doprineo zajednici kao media i kao donator serveru razumem da sam dobio opomenu ili ban od 10-15 dana ali perma ban bas nema smisla da se dobije za nesto sto se desilo OOC i da nema doticne tacke sa RP-om. Zeleo bih da mi na ovaj zahtev odgovore Willa ili Deker zahvaljujem.
Smatram da time sto sam uradio nisam ugrozio zajednicu na bilo kakav nacin.
Smatram da time sto sam uradio nisam ugrozio zajednicu na bilo kakav nacin.