S
Stanoje999
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Cone Nenadovic 344-602
- - Razlog kazne
- Moj ludi mozak jer nisam mogo da se kontrolisem
- - Datum i vreme kazne
- 25.07.2026 21:42
- - Kratak opis situacije
- Razlog je bio kad sam doso u crvenu garazu i policija me uhapsila bez razloga navodno sto sam imao pancir
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/Hy6J0dU
Priznajem pogresio sam sto sam reko tako ali su me iznervirali igraci koji su radili u policiji nit se prestavili nit objasnili sto me hapse i zbog cega samo se zaleteli i stavili mi lisice .. i onda nisam hteo da saradjujem sa njima jer su prekrsili pravilo hapsenja jer se nisu prestavili i rekli zbog cega stavljaju lisice krivo mi je samo sto nemam video jer nisam snjimao jer sam pre toga bio AFK 2 sata .
Pogresio sam sto sam reko tako za server znam da nisam smeo tako da postupim i krivo mi je zbog toga . Priznajem svoju gresku i kajem se zbog toga .
Ja se izvinjavam svim adminima i celoj server porodici . Obecavam da se tako nesto nece ponoviti nikad u zivotu . samo bi zeleo da dobijem drugu sansu i da pokazem da mogu bolje i da nikad necu napraviti takvu gresku .
Zbog drugih da ispadem ja kriv i da me nateraju da uradim/kazem nesto pogresno.
Pogresio sam sto sam reko tako za server znam da nisam smeo tako da postupim i krivo mi je zbog toga . Priznajem svoju gresku i kajem se zbog toga .
Ja se izvinjavam svim adminima i celoj server porodici . Obecavam da se tako nesto nece ponoviti nikad u zivotu . samo bi zeleo da dobijem drugu sansu i da pokazem da mogu bolje i da nikad necu napraviti takvu gresku .
Zbog drugih da ispadem ja kriv i da me nateraju da uradim/kazem nesto pogresno.