PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihajlo Simić
- Razlog kazne
nedozvoljen redux(sve sam napisao)
- Datum i vreme kazne
Ne pise ne sjećam se bas tacno kad je bilo
- Kratak opis situacije
Napisao sam
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mY4fOtWY8r2QLVx1d
Postovana administracijo,
Postavljam zahtev za unban(891-102) zbog ne dozvoljenog reduxa koji nisam koristio, vec sam ga imao skinuto davno gdje pise da je obrisan. Uradio sam restart sistema kompjutera. Mislim da zasluzujem jos jednu sansu sa obrizrom da ne ometam rp ili bilo sta drugo, sve se na forumu moze vidjeti gdje sam samo jednom okacen.Iako nije proslo dugo vremena nedostaje mi igra na serveru kao i druzenje. Nisam imao namjeru da skidam niti da koristim cheat, takodje objavljujem videje na tiktok, media partner sam i ne bih objavljivao svaki dan videje i prijavljivao se da imam nesto ilegalno. Volio bih i molim vas da mi pruzite jos jednu sansu, a ja u buduce necu skidati reduxe, jedino one provjerene.
Hvala unaprijed.

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Takodje vidio sam da dobijaju unban koji su imali fajl do cita i njima se pruza prilika, mislim da je ja zasluzujem isto ali to je vasa odluka.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

G

Goran Simic 530-585

Gost Prestolnice
Igrač
zasluzuje unabn decko prvi mu put da se desilo tako

L

lukaaaaaaaaaaaaaa

Gost Prestolnice
Igrač
Pravda za Marcusa prvi put mu se ovo desilo zasluzuje unaban

J

jeremic

Gost Prestolnice
Igrač
ajmo pravda za Marcusa i daj te mu un ban

Dante Moretti

Dante Moretti

Batonga
Kliper II
Igrač
Reaction score:5
Marcus zaslužuje unban, jer je dobio kaznu zbog čita koji je em izbrisao em nije koristio. Jedan od rijetkih koji su banovani nepravedno i bez razloga. Takodje, momku je rečeno da se javi nakon 14 dana i da uradi sistem, što je i izvršio.
Sve u svemu,
HOĆEMO UNBAN ZA MARCUSA!

D

Don Chapo

Gost Prestolnice
Igrač
Postavljam zahtev za unban(891-102) zbog ne dozvoljenog reduxa koji nisam koristio, vec sam ga imao skinuto davno gdje pise da je obrisan. Uradio sam restart sistema kompjutera. Mislim da zasluzujem jos jednu sansu sa obrizrom da ne ometam rp ili bilo sta drugo, sve se na forumu moze vidjeti gdje sam samo jednom okacen.Iako nije proslo dugo vremena nedostaje mi igra na serveru kao i druzenje. Nisam imao namjeru da skidam niti da koristim cheat, takodje objavljujem videje na tiktok, media partner sam i ne bih objavljivao svaki dan videje i prijavljivao se da imam nesto ilegalno. Volio bih i molim vas da mi pruzite jos jednu sansu, a ja u buduce necu skidati reduxe, jedino one provjerene.
Hvala unaprijed.
Mislim da jabari treba dobiti jos jednu šansu zato sto je momak uradio ceo restart kompa tako se vidi da mu je stalo do servera i jos nije koristio taj redux nego ga je imo skinut tako da bi bilo skroz korektno da mu date unban

Nikola Erakovic

Nikola Erakovic

Gost Prestolnice
Igrač
Marcus zasluzuje unban ipak dosta njih dobije unban ranije a njemu je prvi put i mislim da bi trebo dobiti unban

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Decko je media partner, mislim da doprinose dosta zajednici. Banovan je na glup nacin em nije koristio niti imao cit, i jos mu je receno posle 2 nedelje da se javi i uradi novi sistem, sto je on i uradio. Pravda za Marcusa Jabarija!

V

Vukasin_123

Batonga
Igrač
I oni koji su imali SHAX skinut i namešten dobili su drugu sansu nakon 2-3 dana.Tako da bilo bi lepo da mu date sansu.

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
Hvala unaprijed.
isk mislim da zasluzuje unban media partner je doveo je verovatno barem 10 ljudi na server evo naprimer ja sam vidio od njega video i svidio mi se server i kupio GTA i skino BMRP

Lucca

Lucca

Gost Prestolnice
Igrač
N

Nikola Nikolic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
Mislim da momak treba biti unbanovan zato sto mnogi ljudi koji su imali taj isti redux neobrisan ili mozda i korisćen su unbanovani.Uz tebe smo jabari

Kwinky Joung 881

Kwinky Joung 881

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Hvala unaprijed.
unban iskr

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Mislim da momak treba biti unbanovan zato sto mnogi ljudi koji su imali taj isti redux neobrisan ili mozda i korisćen su unbanovani.Uz tebe smo jabari
Najiskrenija prica ali je problem sto oni to nece razumijeti brate

nemanja15

nemanja15

Gost Prestolnice
Igrač
Ja mislim da deckic zasluzuje unban jer nikada nije korsitio cheat i mislim da zasluzuje drugu sansu i da se opametio

S

Simun Babic

Gost Prestolnice
Igrač
Momak je prvi put na ban zaslužuje Unban nije ni koristio sam ja imo na PC odma je obriso zaslužuje momak unban

HOĆEMO UNBAN ZA MARCUSA! ✔️

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pre 9 dana si dobio ban. Javi se sredinom jula, ne možemo davati unban odma sutra.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom