PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
A

Asko Swarovski

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Darko Halilovic
- Razlog kazne
https://imgur.com/a/xsL2v0m
- Datum i vreme kazne
26.06.2026 14:51
- Kratak opis situacije
///
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/xsL2v0m
Pozdrav. Pišem ovu molbu jer bih volio dobiti unban. Svjestan sam da sam prekršio pravilo 3.2.1 i neću tražiti izgovore za ono što sam uradio. U trenutku nisam razmišljao kako treba i napravio sam grešku. U međuvremenu sam razmislio o svemu i shvatio da to nije bilo ispravno. Žao mi je zbog mog postupka i mogu obećati da se ovakva situacija više neće ponoviti. Želim nastaviti igrati na serveru i pokazati da mogu poštovati pravila i igrati normalno bez ikakvih problema. Nadam se da ćete mi dati još jednu priliku. Hvala na izdvojenom vremenu.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Darko Halilovic | Kockar

D

Darko Halilovic | Kockar

Batonga
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 3 | Darko Halilovic | Kockar
Pozdrav, kaznjeni ste sa razlogom obojica ste se psovali i pominjali u toj svadji porodicu sto je zabranjeno.
Smatram da je apsolutno pravedna kazna jer sta sve to radili u kazinu u kom je bilo poprilicno ljudi.
Naravno da nije nikakva mrznja prema vama igracima koji ste kaznjeni za ovu situaciju samo ste kaznjeni vise dana radi toga da bi drugi igraci videli da je to strogo zabranjeno i zato sto ste vise puta pominjali porodicu.
Sto se mene tice kazna ostaje.
Ostalo cu prepustiti nadredjenima.

A

Asko Swarovski

Početnik
Igrač
Pročitao sam odgovor administratora i razumijem zašto sam kažnjen. Neću se raspravljati niti glumiti da nisam pogriješio. Bio sam isprovociran i reagovao sam na način na koji nisam trebao. To nije opravdanje, nego objašnjenje.

Smatram da sam iz ove situacije izvukao pouku i iskreno mi je žao zbog svega što sam rekao. Zbog jedne svađe ne želim izgubiti priliku da igram na serveru na kojem provodim dosta vremena.

Zato bih zamolio nadređene da razmotre mogućnost da mi se kazna skrati ili ukloni. Ako mi date još jednu priliku, ovakva situacija se više neće ponoviti i ubuduće ću se udaljiti iz konflikta umjesto da odgovaram istom mjerom.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev je odbijen,postavite zahtev ponovo za 2 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom