PREGLEDANO Zahtev za UnBan

Status
Not open for further replies.
M

marko jankovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ne pise mi
- Razlog kazne
Multi acc
- Datum i vreme kazne
Bilo je odavno ne znam kojj datum tacno ali mislim da ima par meseci
- Kratak opis situacije
Dobio sam perma ban iz razloga sto sam pregazio par ljudi ispred bolnice.Ja izrevoltiran jer sam smatrao da perma ban kazna nije adekvatna za DB uzeo sam novi acc i krenuo da igram sto nisam trebao da uradim jer bi mi svakako neko dao sansu da igram opet na main acc jer DB nije neki prevelik prekrsaj ali se meni jako igralo i igrao sam na drugom acc.Nakon 3 dana sam dobio multi acc ban sa razlogom i cekao sam da prodje neko vreme da vas zamolim da mi date jos jednu priliku da ponovo zaigram jer sam ulozio dosta truda i novca u ovaj projekat i smatram da bih mozda neko mogao to da ceni i da mi da unban stvarno sam se pokajao zbog tog drugog acc jer mi je sve propalo a imam dosta poznanstava na serveru i voleo bih da nastavim da igram sa prijateljima.Na mom komjuteru ima 4ID povezana to su moj acc i acc sa kog sam igrao kad sam dobio ban postoje jos dva IDa to su ID od mog brata jer sam njemu uplacivao donatorske sa mog kompa jer mi je tako bilo lakse nego da mu saljem sliku kartice da on ne bih nesto pogresio.Ima i ID od mog druga koji se prijavio da igra sa mog kompa kada dodje kod mene jer on zivi u drugom gradu pa boravi par dana kod mene i onda sa mog kompa igra,eto uglavnom to je to nema lazi nema prevare sve sam reko kako jeste sada je na vama samo da neko ceni moju iskrenost i da mi poveruje da je tako.Hvala vam unapred pozdrav
- Screenshot kazne
Screen ima u prosloj zalbi.trenutno nemam jer sa telefona pisem.
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Harry Gemas | Gemas

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,

Straxe dobio si PERMABAN i zabranu pristupa od strane HighStaff-a, a Permaban si dobio od strane Dekera, za massDB.
Na zahtev HighStaff-a si permabanovan na svim Accountima + trajno banovan.

@Cone🚀 po meni nema unbana.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev je odbijen dok management ne odluci drugacije.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom