PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
"Vredjanje majke na discordu"
- Datum i vreme kazne
Danas, ne znam kad
- Kratak opis situacije
Prije nekoliko dana smo dosli u nesuglasicu, dje sam ja navodno opsovo i vredjo majku Marku Sindjelicu na discordu, i dobio sam ban 31 dan. Samo da kazem da nisam niciju majku vredjo, niti sam psovo, postujem mu majku maksimalno. On je to pogresno shvatio, i zbog toga me je okacio. Volio bih opet da zaigram na serveru, zbog drugara i svega, jako mi je zao ako je on to oogresno shvatio, i izvini zbog toga jer si pogresno shvatio. Obecavam da necu vise nikome spominjat majku, da ne bi doslo do ovih nesuglasica kao sto je sad doslo. Ako se desi nesto ubuduce ovako, spreman sam da dobijem permuban. Hvala unaprijed❤️
- Screenshot kazne
Nemam, jer mi nije tu kompjuter. Imam skrin taj dje sam mu ja navodno opsovo i vredjo majku sko zatreba.
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Marko Eric | Venomatic

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
Ja sam igrac kome je opsovao majku idalje sam jako povredjen i uvredjen, trazim odbijanje zahteva.

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Izvini jos jednom, desila se nesuglasica...

nemanja15

nemanja15

Gost Prestolnice
Igrač
ja mislim da zoki nije takav, a ovaj markonix lik nije uvredjen 10000000% nego samo namerno pise da se zokiju dobije zahtev

Damjan_Sekulić

Damjan_Sekulić

Batonga
Kliper II
Igrač
Reaction score:5
Siguran sam da Zoran nije imao namjeru ništa loše da kaže o tudjoj majci...

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Momak stvarno zasluzuje unban, ako ne to makar smanjenje kazne. Momci koji opsuju majku ig dobijaju 3-7 dana a on koji je na discord i to je nije opsovao dobija 31 dan. Momak je stvarno tu uvijek sta god da zatreba i nikad nebi rekao da bi on ovo uradio bez razloga. Marko Sindjelic je pokazao kako nije momak nego djevojcica kojoj da kazes oblizi mi muda plakao bi na tiket

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
Ja sam siguran da je imao losu nameru, zahtevam odbijanje zahteva

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Ja sam siguran da je imao losu nameru, zahtevam odbijanje zahteva
Jel tvoja dobra namjera da mu napises; “Moras da mi ga pusis opet ko proslog puta samo ovaj put sa obe ruke”. Ako imas dobru namjeru mozes i ti moj samo da ga zahvatis i nogama❤️

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
Nemaju svi takve fetise kao ti, nisam nikome psovao majku, on meni jeste jako sam povredjen zahtevam odbijane zahteva😘

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Nemaju svi takve fetise kao ti, nisam nikome psovao majku, on meni jeste jako sam povredjen zahtevam odbijane zahteva😘
Druze nebitan si nece te niko poslusati😂

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
to sto vi iz njegove org pisete da je zasluzio ne znaci nista kad je meni psovao majku i ja mislim da nije zasluzio

T

Terzinnn

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
Zoki treba da dobije unban jer je njemu on sigurno nesto reko i vrejdao pa mu je on to rekao jer nebi isgurno iz cista mira on njemu vredjao majku

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić

Nakon detaljnog razmatranja tvog slučaja, želimo da razjasnimo jednu bitnu stvar. Odluku o tvojoj kazni nije doneo jedan čovek niti jedan član staffa samostalno. Kazna je doneta od strane High Staff tima.

Takođe, u Discord tiketu ti je jasno rečeno da, ukoliko smatraš da je kazna neopravdana ili želiš da uložiš žalbu, ona treba da bude upućena na odluku High Staffa, a ne usmerena prema pojedincu.

Tvoja žalba je uzeta u razmatranje i odlučeno je da se, kao znak dobre volje, kazna smanji sa 31 dan na 14 dana.

Međutim, ovim putem te ujedno upozoravamo da se ovakvo ponašanje neće više tolerisati. Ukoliko se isti ili sličan prekršaj ponovi, naredna kazna biće trajni (permanentni) ban bez mogućnosti daljeg ublažavanja.

Nadamo se da ćeš ovu priliku iskoristiti na pravi način i da se slične situacije više neće ponavljati.

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Ja sam stvarno zahvalan za smanjenje kazne, ali eto volio bih da zaigram na serveru jos jednom bez neko duzeg cekanja, i stvarno mi je jako zao sto se ovo desilo, bila je nesuglasica...

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
I samo da kazem nesto, da li je psovanje majke kad nekome napises:
"A ne valja tako pricat za kevu tvoju, nije ona takva" i samim tim da se dobije 31 dan za ovo?

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Odluka je konačna.

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
I samo da kazem nesto, da li je psovanje majke kad nekome napises:
"A ne valja tako pricat za kevu tvoju, nije ona takva" i samim tim da se dobije 31 dan za ovo?
jeste lepi to je kao da ja tebi kazem pusi ga a ti meni kazes nek ti pusi keva isto sranje upakovano drugim redosledom. Razocaran sam odlukom High staffa ali makar si idalje kaznjen kako i zasluzijes

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom