PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:0
@markonix ako nastaviš sa daljim provociranjem, bićeš takodje udaljen sa servera.
Hvala na razumevanju.

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
A cekaj Marko Ericu, jesi li rijesio sa njim sto me je provocirao juce jer sam dobio ban?

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Jer je tako isto bilo kad sam ja bio provociro Elenu Vukovic, pito si me oces li tebe da banam ili njoj da smanjim kaznu. U ovom slucaju ti si mi smanjio na 14 dana dobrom voljom, ocekujem da se dogovorite ti i marko sindjelic da li on da dobije ban, ili da meni jos smanjite...

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
Jer je tako isto bilo kad sam ja bio provociro Elenu Vukovic, pito si me oces li tebe da banam ili njoj da smanjim kaznu. U ovom slucaju ti si mi smanjio na 14 dana dobrom voljom, ocekujem da se dogovorite ti i marko sindjelic da li on da dobije ban, ili da meni jos smanjite...
mislim da ti je vec smanjeno i da sam upozoren da prekinem time i sam i prekinuo

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Zahtjevam, da on dobije ban, ili meni da se smanji zbog onog provociranja. Jer vi i sami govorite kako radite sa svima isto, tako da zahtjevam da ovako bude.

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Smanjeno mi je dobrom voljom, a ocekujem da mi se smanji jos, ili ti da dobijes ban zbog jucerasnjeg provociranja, tako je ista i stvar bila sa mnom i Elenom Vukovicem.

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
mislim da ti je vec smanjeno i da sam upozoren da prekinem time i sam i prekinuo
Ja nisam ni bio upozoren, nego su me odma pitali da li oces ti ban, ili eleni da smanjimo.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Od ovog trenutka svaka sledeća poruka koja stigne od Zpkija je vraćanje na 31d. Svaka sledeća od Markonixa je 14d ban. Pa vi nastavite

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom