NA RAZMATRANJU zahtev za unban

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
ne znam koji mu je in game nickname
- Razlog kazne
psovanje rodbine
- Datum i vreme kazne
3 dana
- Kratak opis situacije
opsovo samliku mjakuzato sto mi je sve mrtvo psovao i ja dobioban na 3 dana a covek mi pre 2 dana psovao mrtvu majku u grobu pa mi je jebao sve mrtvo sto imam i ispod noge sve mi jebao i dobio 6 sata mute a admin ga specao i pravi se lud ma koga vi jebete bre
- Screenshot kazne
nemam sad
nema pravde

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Dostavi sliku kazne.
Dostavi snimku kako je tebe čovjek psovao.

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Dostavi sliku kazne.
Dostavi snimku kako je tebe čovjek psovao.
Sad su poslati sliku kazne a ne vredi ni da snimam uopšte kad ljudi naravno dobiju 6 sati mute a ja 3 dana vam normala ima javio sam lika 3 puta za to kako mi je jebao majku mrtvu sestru oca pokopanog i kažu da nije uredu snimak a sve je dobro preko 50 sekundi je snimak sve sve kako treba pa naravno kad imaš veze u staff teamu a meni kad iskoči odma ban

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
A i nema veze neka mi psuje on sta oce to ide na njego u dušu meni je u cilju sad da dobijem unban

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
BRATE KAKO SAM SAD BANOVAN NA 2 NEDELJE ALO BRATEEEEEEEEE

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Druze kako vas bre nije sramota bre ja bre kacim 20 outa lik miu psuje mrtvu majku pa sestru pa oca pokojnog pa mi jebe sve pokopano sve i dobije 6 sati mite bre alo sta izigravate vibrate kako je oo uredu ja opsujem liku majku sad mesec dana ban bre alo

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
mai mam snimak bre kako me psuju nije problem bre
poslacu bre kako mi psuju sve i dobiju 6 sati mute bre pa kako vas nije sramota imnalo bre ljudi alo sad cu tako ui ja da se cmarim adminima da im polizem kurac da im gutam spermice pa kad budem jebao liku sve mrtvo i zivo dobocu samo 2 sata mute pa kakav je to nacin bre a ja dobijam 2 nedelje bre alo

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
naravno da ce covek da ode sa servera kada se ovo desava ako ce te ovo raditi onda dajte svakome sem mene da moze da mi psuje sve pokolelo mrtvo dole sto je ispodzemlje zaspalo trulo dajte slobodno a ja kad opsujem dajte 40 godina bana naravno pa i ja cu sad da se ucmarim admimupa ce da me vadi iz govana bre

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
brate imaj malo osecanja brate ja ne verujem sta radite vise alo brate de ovo lii mi psuje mrtve sve i dobije 6 sati mute dajte meni 14 dana mute dajte mi da igram nije to problem kume nego je problem sto drugima dajte kurcevep alceve a mene banujete mesec dana a ja uvek strpim se i onda lik dodje prvi ti psuje majku u sve i ti mu vratis i neku debil mali retardirani klipa a niko mu nista nije rekao i ja dobijem ban bre pa i ja cu isto tako da lizem spremice onom najvecem adminu pa cu posle da mu kazem banovo me ovau sad mi skini ban i daj mi 2sata mute da ne bude provudno znas ma bre ljudi imajte malo postovanja i strpljenja bre samo ja uvek najebem bre kako je to moguve bre brate nije uredu vise bre jos admin spektejta i video sve kako mi jebe bre i trazi snimak jos bre koga on jebe alo bre brate daj vidis bre sta se desava ovo druze

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
bre lik mi prvi kaze jbem li ti familiju alo bre i on taj sto je prvipoceo najverovatnije da je dobio ban 6 sati a ja mesec dna brate sto mi to radis sad rrci mi brte moj reci mi sto mi to radis brate alo vise ja vampravim pare ljudi a vi me jebete bre brate razumem sve bre brate al ne mozes bre to da radis brate molim te uradi nesto ne mogu vise bre da gledam ovo

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Izvoli sad lijepo prijaviti igrača - https://forum.bmrp.rs/forums/zalbe-na-igrace.511/

i prekini psovat i pričat tako, nema potrebe za takvom komunikacijom.

Kolega @Nemanja Cvijić | Beli se može izjasniti povodom tvoje žalbe tj prijave igrača.

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Izvoli sad lijepo prijaviti igrača - https://forum.bmrp.rs/forums/zalbe-na-igrace.511/

i prekini psovat i pričat tako, nema potrebe za takvom komunikacijom.

Kolega @Nemanja Cvijić | Beli se može izjasniti povodom tvoje žalbe tj prijave igrača.
Ma ja sam ga prijavljivao tvoj kolega kaže da snimak nije validan a ni ne osujem ovome mogu kad te lik drka ,40 minuta mora čovek da ispusti ngde

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
A i nije mi u cilju neka njemu to ide na dušu ja sam ovde zbog unbn

Personalize

Top Bottom