PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
S

Stefan Broceta

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
144-487 Nikola Rakocevic
- Razlog kazne
4.13 PP (Drive by) od
- Datum i vreme kazne
9.7. 21:03
- Kratak opis situacije
Lik 162-519 Nenad Buljosevic mi je udario autom i ubio i ja sam dobio demorgan za Drive by umesto njega.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/n5bXkUVmq9sfvMSar?invite=cr-MSxiaXMsNTE5MzQ5MDkx
LIk me je udario autom i ja sam dobio kaznu ne on.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Nikola Rakocevic | "BBM"

N

Nikola Rakocevic | "BBM"

Početnik
Administrator Team
Moderator Team
Igrač
Lik me udario autom i ja sam dobio kaznu, ne on.
Pozdrav. Jučer sam vam objasnio razlog kazne. U izvještaju ste napisali da mi navodno ne znamo raditi svoj posao, a istovremeno ste sami napravili LRP, za koji niste dobili nikakvu kaznu. Umjesto toga, dobili ste samo jednu kaznu, tako da mislim da nije bilo fer. Isto tako, nisam uzeo u obzir vaše ponašanje kada sam vam se obratio.

S

Stefan Broceta

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav. Jučer sam vam objasnio razlog kazne. U izvještaju ste napisali da mi navodno ne znamo raditi svoj posao, a istovremeno ste sami napravili LRP, za koji niste dobili nikakvu kaznu. Umjesto toga, dobili ste samo jednu kaznu, tako da mislim da nije bilo fer. Isto tako, nisam uzeo u obzir vaše ponašanje kada sam vam se obratio.
A on sto me je gazio nije dobio nista.A i ako nisam dobio za LRP zasta sam dobio ako nisam nikog gazio?

S

Stefan Broceta

Gost Prestolnice
Igrač
Spaceo si situaciju dok me je gazio i ubia i pricao kad me je ubio i nisi mu nista dao a meni su dao za 4.13 PP i ako nisam uopste vozio nista

S

Stefan Broceta

Gost Prestolnice
Igrač
Nebi ni ja nista pisao polsle ovoga

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Ako mislite da je admin doneo pogresnu odluku,zamolicu vas da postavite zalbu na staff.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom