Mateja Corleone
Batonga
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Cone Nenadovic
- - Razlog kazne
- Vredjanje igraca na drugom diskord serveru
- - Datum i vreme kazne
- 2:30 ujutru
- - Kratak opis situacije
- Cone me je pozvao u cekaonicu gde je sve krenulo normalno nakon toga me je pitao sta sam ja pricao za njegovu zenu/devojku ja sam rekao da sam pricao i da sam kriv nakon toga on mi je reko da cu dozivotno biti udaljen sa projekta. Ja smatram da sam ban dobio za cistu glupost jer je to bila OOC stvar jer ja to niti sam rekao ING niti sam rekao licno njoj nego na diskord serveru od jednog druga. Najvise mi je krivo sto sam dobio ban jer sam najvise doprineo zajednici kao media partner i donirao serveru smatram da sam opet dobio ban bez razloga jer ipak ja niti sam rekao to njoj licno niti sam je uvredio licno to se desilo na tom diskord severu i to je OOC stvar. Takodje receno mi je da posle posle odredjenog vremenskog perioda postavim ponovo zahtev za Unban a i kako je Cone naveo u proslom zahtevu ja sam navodno pricao vulgarne stvari za njega koliko ja znam i koliko sam ja video na slikama koje mi je on poslao ja rec za njega nisam rekao jesam pricao stvari za njegovu devojku/zenu koju je on naveo i osecam se jako lose zbog toga jer sam sada shvatio gde sam pogresio i mogu da obecam da se takve stvari nece ponoviti ali jos jednom da kazem da je sve to bilo receno iz besa i ako je potrebno jos jednom cu se izviniti i Conetu i Devojci za koju sam pricao te stvari.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/oZGlBe8
Smatram da je glupo da se za OOC stvar dobije ban plus sto sam ja doprineo serveru kao media partner i donator naravno da sam razumeo gde sam pogresio i naravno to se nece ponoviti opet da kazem te stvari su bile recene iz besa i skapirao sam da nije u redu da takve stvari pricam za ljude starije od mene ali i dalje mi je sa neke strane glupo za to dobiti ban jer ta osoba niti je bila Managment faction,Admin ili Lider neke organizacije u tom trenutku kada sam ja to pricao za nju. Jos jednom da kazem da mi nije problem da se izvinim i Conetu i Devojci za koju sam pricao te stvari.