Pozdrav dobio sam ban i ako mislim da nije trebalo biti perma ban(jer sam cuo da su drugi za istu stvar mozda cak i goru dobili samo 31 dana ban).Bio sam u kazinu i neki klinci su me terali da igram kockice sa njima zato oni baguju i misle da me zeznu i ja sam im rekao bezite petarade.Kada su oni to culi poceli su da mi psuju sve po spisku i kako sam prolazio kroz kazino i bezao od njih slucajno sam se popeo na sto od ruleta na kom je sedeo navedeni Marko Eric i on mi tu kaze da se sklonim da me ne sklanja on, mene je to jos vise iznerviralo i on je ustao upalio duznost i portao me u drugu dimenziju gde mi je poceo govoriti kako on gubi milione itd.Ja sam mu rekao da sam izgubio na ovom server vise od milijardu gde me je istiltovao i poceo sam da ga psujem.Jer kod njega ima pravilo da ne sme da se sedi na sto na ruletu.Kada sam ga pitao zasto nije reagovao na to sto me ovi psuju i sve zivo on je rekao da to nije moj problem.I onda vidite zasto sam ja onda poceo njemu da psujem sve.Tako da mislis da ovo nije pravilno banovano niti nista tako da bih zeleo unban.
- Screenshot kazne
imam ss negde u fonu ako treba samo mi napisite prosledicu
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Head of Media | Marko Erić
Nakon pregleda kompletnog video snimka, moram da istaknem nekoliko činjenica koje se jasno vide i čuju.
Dok sam sedeo za rulet stolom, nisam čuo niti video da su te ostali igrači vređali, kako navodiš u žalbi. Međutim, kada si prišao stolu, na mom snimku se jasno čuje kako govoriš: "Broćeta, da Bog da sve izgubio, usta te jebem." Odmah nakon toga obraćaš se drugom igraču rečima: "Ae ti ne puši kurac pomnogo, narkomane." Na to ti igrač odgovara sa "Sve ti...", zastaje, a ti nastavljaš sa pitanjem "Šta mi sve?", nakon čega on ponavlja "Sve ti."
Nakon toga se namerno penješ na sto za rulet i blokiraš brojeve. U tom trenutku sam te više puta zamolio da siđeš sa stola i da ne ometaš igru, međutim umesto da postupiš po upozorenju, nastavio si sa vređanjem.
Tek tada, prvi i poslednji put od kada sam administrator, koristim administratorska ovlašćenja i premeštam te u admin sobu kako bismo razgovarali van RP situacije. Ni tada nisi prestao sa vređanjem, već si nastavio da vređaš mene lično, kao i sam projekat. Zbog takvog ponašanja usledila je trajna zabrana.
Takođe želim da dodam da si tokom cele situacije bio u vidno nadrogiranom stanju, što se može primetiti na snimku, a u jednom trenutku to i sam priznaješ.
Kompletan događaj je zabeležen na mom video snimku, tako da bilo ko iz administracije može da ga pregleda i uveri se u tačan tok događaja. Zbog svega navedenog, smatram da je izrečena kazna doneta na osnovu jasnih dokaza i da je u potpunosti opravdana.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.