PREGLEDANO Zahtev Za Unban

Status
Not open for further replies.
markotravica

markotravica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
genmas
- Razlog kazne
Predstavljanje kao administracija
- Datum i vreme kazne
prije 3 dana
- Kratak opis situacije
Ovako.... Ja sam nekoj curi pisao u dm kao desi mala ovo ono malo se zafrkavo i napiso ja sam nebeska sila i ona nakon 10 DANA stavlja u memovi i gemas reague sa emojim kao smesno ko drugi i ja gledam share od druga kako igra i vidim 730869 je banovan na 14 meseci? kada sam otvorio tiket da pitam sta je problem ja pisem daj dokaz ili u tom fazonu i on salje skrinshot toga sto sam napiso sledece "e mala jel ti treba decko ja sam nebeska sila znas" ali naravno nas gemas odluci da abusa i da bana na 14 meseci a po pravilu sme maximalno 7-31 dan iako nebi bilo fer da mi se da i ban sa obzirom da se na mene niko nije zalio niti iko da je ista rekao a i on pise u tiket "nebeska sila nije u smislu game admina :/" znaci imate ljude sto po memovima kace kako u oglasima psuju adminima majke i njih nekaznis a mene kaznis prosto grozno
- Screenshot kazne
poslacu sad
Marko Erić / Venomatic mi je rekao da otvorim danas u ovo doba zahtev za unban.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Head of Media | Marko Erić

Nakon detaljnog razmatranja tvoje žalbe i svih okolnosti ovog slučaja, doneta je odluka da ćeš dobiti unban.

Pre nego što uđeš na server, potrebno je da mi se javiš na Discord kako bismo se dogovorili oko određenih detalja vezanih za tvoj povratak na server i kako bismo izbegli bilo kakve buduće nesporazume.

Nakon što obavimo razgovor na Discordu, bićeš unbanovan i moći ćeš ponovo da pristupiš igri.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom