PREGLEDANO Zahtev za Unban

Status
Not open for further replies.
bonke011

bonke011

Batonga
Igrač
Reaction score:4
- In-game nickname admina
Živorad Marković
- Razlog kazne
Pravilo projekta 5.11.1.
- Datum i vreme kazne
29.06.2026. u 19:56 časova.
- Kratak opis situacije
Podnosim zahtev za unban nakon što je od izrečene kazne prošlo 14 dana. Te večeri sam bio na dužnosti u Žandarmeriji. Priveli smo jednog igrača koji je tokom RP situacije predstavljao maloletno lice uzrasta između 13 do 15 godina. Sama situacija trajala je oko sat vremena i za to vreme smo bili izloženi konstantnim provokacijama, vređanju i ometanju roleplay-a. Pored toga, imali smo transport privedenog lica, kao i više drugih intervencija i hapšenja, zbog čega je situacija bila veoma stresna i haotična. Nažalost, u jednom trenutku sam izgubio strpljenje i u afektu sam se tom igraču obratio teškom i neprimerenom uvredom. Svestan sam da takvo ponašanje nije u skladu sa pravilima servera i da, bez obzira na okolnosti, nisam smeo da reagujem na takav način. Ne tražim izgovor za svoj postupak, već samo želim da objasnim kako je došlo do cele situacije. Prihvatam odgovornost za ono što sam rekao i iskreno se kajem zbog svog ponašanja. Smatram da sam iz ove kazne izvukao pouku i da se ovakav propust više neće ponoviti. Molim administraciju da razmotri moj zahtev i pruži mi još jednu priliku da nastavim da igram na serveru. Ukoliko mi zahtev bude odobren, potrudiću se da svojim ponašanjem pokažem da poštujem pravila zajednice i da se slična situacija više nikada neće dogoditi. Hvala vam na izdvojenom vremenu i razmatranju mog zahteva.
- Screenshot kazne
U nastavku.
2026-07-13-b12cc8c8-5f9e-432c-83b5-417d9bf504e2.png

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Harry Gemas | Gemas

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa tobom je Senior Tehnical Admin - Harry Gemas
5.11.1. U slučaju zaobilaženja privremene kazne kreiranjem novog naloga. [Ban 31 dan / Ukoliko se ponovi kršenje nakon Permabana]
Kaznjen si zbog ovog pravila.

Kaznjen si prethodno zbog Zalbe na igraca ( | Žalba na igrača | №3301 by Nemanja Cvijić (Bez prava na zahtev za UnBan) ).
Nakon sto sam proveravao tvoj ID video sam sledece:
- Igrao si na drugom accountu
( ID: 820-556 ) samim time si kaznjen zbog gore navedenog pravila.
- Drugi account je permabanovan po Forum Pravilima.

- Uglavnom nisi kaznjen od strane mene zbog vredjajna igraca ili slicno, nego si kaznjen zbog igranja na drugom accountu nakon sto si dobio ban na mainaccu.
- @SaboT ako ti budu potrebne slike i ostalo, izvucu ti iz logova.

Znaci, kaznjen si zbog igranja na drugom accountu za vreme trajanja kazne na mainaccu, ne zbog vredjanja igraca. To sto si imao Zalbu na igraca, pah dobio ban na 14 dana, je skroz druga kazna od ove, i ta kazna nema veze sa mnom.
Ja sam tebe kaznio zbog igranja na drugom accountu za vremene trajanja bana na mainu.

@SaboT odluka je tvoja.

bonke011

bonke011

Batonga
Igrač
Hvala Vam što ste odvojili vreme da pregledate moj zahtev i dodatno objasnite razlog ove kazne.

Sada mi je potpuno jasno da nisam kažnjen zbog same situacije sa vređanjem igrača, već zbog toga što sam za vreme trajanja bana na glavnom nalogu igrao na drugom nalogu. Shvatam da sam time prekršio pravilo 5.11.1 i prihvatam punu odgovornost za svoju grešku.
Ne želim da tražim izgovore niti da osporavam Vašu odluku. Iskreno se izvinjavam administraciji zbog svog postupka. U tom trenutku nisam razmišljao o posledicama i svestan sam da je trebalo da sačekam da kazna istekne umesto da pokušam da igram na drugom nalogu.
Molim Vas da uzmete u obzir da sam iz ove situacije izvukao ozbiljnu pouku. Obećavam da se ovakav prekršaj više nikada neće ponoviti i da ću ubuduće poštovati sva pravila projekta bez izuzetka.
BMRP mi zaista mnogo znači. Na serveru sam proveo dosta vremena, stekao prijatelje i voleo bih da dobijem još jednu priliku da nastavim da igram i pokažem da mogu biti korektan član zajednice.
Još jednom Vam se iskreno izvinjavam i zahvaljujem na izdvojenom vremenu. Nadam se da ćete razmotriti mogućnost da mi pružite poslednju šansu.

Srdačan pozdrav.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
17.7 ponovno otvori zahtev za unban.

Status
Not open for further replies.

Personalize