PREGLED U TOKU Zahtev za UnBan

PREGLED U TOKU
M

milan pavlovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Deker
- Razlog kazne
Mass DB i Multi ACC
- Datum i vreme kazne
Bilo je odavno ne secam se ima par meseci
- Kratak opis situacije
Zdravo administracijo strax je banovan sam na ostalim forum nalozima jer sam slao previse zalbi receno mi je od strane gemasa da probam da vam pisem tiket ali mi je tiket zatvoren i receno mi je da pisem na forumu.Zelim da kazem da sam dobro razmislio o svojoj permaban kazni i da sam se opametio takodje zelim da se izvinim i dekeru kome sam isprao mozak da me unbanuje voljan sam sve da kazem ako treba i u voice kako je bilo i sta i da se svima izvinim.Ljudi smo jebiga napravio sam sranje igralo mi se i otvorio sam nov acc pisao sam iskreno jedno 7/8 zalbi sa laznim pricama u nadi da ce me neko unbanovati al sam odlucio da poslednji put probam da kazem iskreno kako jeste i da se izvinim kome trebam.Ljudi smo imajte srca igra mi se bas sto se mene tice mozete i da mi restartujete karaktera da krenem ispocetka samo da mogu da igram.Ja sam kada je trebalo i kada je bio bagovan novac na serveru priv prijavio ko ima pare i pomogao da se resi problem pritom sam uplacivao donatorske konstantno.Mogli bi ste makar zbog toga da malo popustite,eto to je to od mene sve na dalje je vasa dobra volja.Hvala
- Screenshot kazne
Nemam sc
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
M

milan pavlovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Stvarno mi je zao deker hteo bih nekako da se opravdam makar u voice da se izvinim kao covek iskreno i nastavim da igram legit sam igrac nisam nikakav citer uglavnom postujem pravila tada sam sjebao i jako mi je zao…

Personalize

Top Bottom