PREGLEDANO Zahtev za Unban

Status
Not open for further replies.
VasiliRuscina

VasiliRuscina

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
655-595
- Razlog kazne
PP 5.6
- Datum i vreme kazne
16.07.2026 19:05
- Kratak opis situacije
Ban zbog pretnji.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/yZ6SmyQ
Imao sam situaciju gde me je na discordu nasao klinac koji je sa proslog servera gde sam pre igrao napisao mi "Jel me se secas" i sve mi je bilo jasno zato sto je mali toxican i samo provocira, nasli smo se slucajno kod pijace vozila i ja sam mu rekao da ga se secam i nesto u fazonu da odjebe da me ne bi smarao, on je krenuo tu da mi se kurci i posto je bio uporan i na discordu se kurcio i jos ingame, samo me juri i provocira da sam ja dosao do tog trenutka da mi je sve puklo i moze se reci da sam mu zapretio samo da bi odjebao od mene vise jer ima tako iritantne izraze da te izlude i samo provocira. Naravno bicu iskren da nista ne bi uradio s tim sto sam mu pretio jer mi nije u interesu da jurim malog klinca iako znam da on nije sav svoj i mogu primetiti i ovde da ga skoro niko ne gotivi. Kao sto sam video da je vec dobio ban bio i plakao za unban jer je valjda slao tudje slike i nekim likovima kao pretio da dodju negde... Zatim da napomenem da je on meni posle pisao na discord kako sam dobio ban i jos vise provocirao. Meni je samo zao sto sam dobio permaban i ako sam bio moze se reci aktivan igrac i nisam nikakva veca sranja pravio, naravno dobijao sam za dm i te neke sitnice ali sam bio gotivan sa svima u vise slucajeva i samo se zezao i uzivao, donirao sam na serveru i bukvalno sam od prvog dana tu i krivo mi je sto sam dobio perma ban zato sto mi se neki mali pojavio koji vec od proslog servera ide i truje samo. Ja se izvinjavam vama Administraciji ako sam skrivio, al ja bi voleo da zaigram ponovo jer mi nedostaje ekipa koju srecem cisto onako da se posprdam malo na serveru i da uzivam. Hvala i izvinite na nekim greskama.

VasiliRuscina

VasiliRuscina

Batonga
Igrač
- In-game nickname admina: Harry Gemas*

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
@Harry Gemas | Gemas

P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Iskreno znam da nije moje da se mesam ali samo da kazem ume covek da se sprda ali u par slucajeva dodje izdmao me na sred ulice i krenuo je da se derem "orem po mrtvima". Nisam kacio jer racunam da se svima desava da nesto kazu pogreno ali da se preti irl je malo previse iskreno.

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,

Generalno nemam sta da dodam, dobio si ban zbog pretnje odnosno zbog pravila servera:
5.6. Zabranjene su pretnje širenjem ličnih podataka. [Ban 14-31 dan] - Ban si dobio 16.7 od mene, ALI....
Vidim da si 14.7 dobio ban za:
Pravilo projekta 4.2 ( Gross RP), 4.4 ( RTA ), 4.10 ( DM )
Samim time ti je moja kazna povukla da dobijes ban na 28 meseci...No, ti bi trebao posle 31 dana da dobijes unban...
@Cone🚀 sto se mene tice neka saceka 31 dan i neka onda dobije unban...Znaci 17/8 neka posalje zahtev ili neka otvori ticket na discordu i bice reseno

Finalna odluka je tvoja, gospodine Cone.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
Odlukom High Administracije,konacna je odluka da cemo izaci u susret i smanjiti kaznu na 31dan.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom