PREGLED U TOKU Zahtev za unban

PREGLED U TOKU
D

Dragan Macorrr

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ne secam se stvarno
- Razlog kazne
Pravilo projekta 6.1
- Datum i vreme kazne
27.7.2026. 19h22min
- Kratak opis situacije
Postovanje izvinjavam se sto pisem u kasnim vecernjim satima, priznajem gresku koju sam uradio sa adminima bio sam uzbudjen i pun energija pa su i te poruke dosle do admina dok sam bio u demorganu u kom sam bio zato sto kada sam dosao na event crashala mi je igrica i dobio sam demorgan na 30 minuta. U demorgani sam admini napisao da mi je igrica lose radila (sto i jeste bilo tako) i izvinjavam se za sve greske koje sam pocinio, dobio sam perma-ban pa bih vas zamolio za unban ili za smanjenje kazne, zeleo bih da igram na projektu daleko sam dogurao ali energija je proradila. Zaista bih zeleo da ponovim zaigram na ovom projektu. S postovanjem Dragan Macor
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/uaP6zkj
Postovanje izvinjavam se sto pisem u kasnim vecernjim satima, priznajem gresku koju sam uradio sa adminima bio sam uzbudjen i pun energija pa su i te poruke dosle do admina dok sam bio u demorganu u kom sam bio zato sto kada sam dosao na event crashala mi je igrica i dobio sam demorgan na 30 minuta. U demorgani sam admini napisao da mi je igrica lose radila (sto i jeste bilo tako) i izvinjavam se za sve greske koje sam pocinio, dobio sam perma-ban pa bih vas zamolio za unban ili za smanjenje kazne, zeleo bih da igram na projektu daleko sam dogurao ali energija je proradila. Zaista bih zeleo da ponovim zaigram na ovom projektu. S postovanjem Dragan Macor

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
@Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:73
Pozdrav, svestan si svoje greske i priznajes je. Zahtev za unban posalji ponovo za 14 dana, i dobices unban. Nadam se da dalje necemo imati problem i da neces ponavljati greske

Personalize

Top Bottom