PREGLEDANO zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
M

Marko Miljkovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Miljkovic
- Razlog kazne
MG,LTA,DB.LRP,FRP,DM
- Datum i vreme kazne
12:08:2026[
- Kratak opis situacije
dva drugara su bila kod crvene i krenulo je tu pucanje sa policijom, drugara su krenuli da hapse i dok jos nije imao lsice slao je zahtev za pomoc ja sam dosao bas tu i tekstura mi nije bila ucitana i udario ga i ubio ga, to mi se nije klipalo ali na snimku koji su me okacili vidi se da sam samo db napravio i lta a dobio sam 15 dana ban za ta dva prekrsena pravila.Znam da sam pogresio, ali mislim da nisam zasluzio 15 dana ban vec maksimum 3 dana.Bio bih vam zahvalan kada bi celu situaciju doveli u obzir s obzirom da dugo igram na ovom serveru i volim da rpam.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/4yDq1BQ
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Igrač je i sam gore naveo što je prekršio, što je više nego dovoljno za prekršaj pravila 5.18 i kaznu od 15 dana. Čak sam se dvoumio je li ta kazna premala s obzirom na ono što je učinio.

Sve u svemu, ban treba ostati bez mogućnosti unbana. Kažnjen si upravo za sve što si i sam naveo te kaznu trebaš odslužiti u cijelosti. Drugi put razmisli prije nego što nešto učiniš i nemoj kršiti pravila kako ne bi bio kažnjen.

Lijep pozdrav!

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
Zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.