PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
R

Radulovic Maksa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
darko halilovic
- Razlog kazne
pravilo projekta 3.3
- Datum i vreme kazne
31.07.2026
- Kratak opis situacije
imamo neiki pik jedan na drugog vec neko vreme i dnaas je otislo [malo pre daleko
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/1GovweQ
znam da smo krsili pravila i ja i on i da se to neseme raditi ali ja bar meni zovit bez bmrp-a nije zovot i znam da nije neka kazna 5 dana i to treba mnogo gore da bude ali molim za unban ako je moguce izvinjavam svim prisutnima te veceri jer oni nisu kivi i ne moraju a slusaju to sto se desilo i sta je bilo nadam se da ce te me unbanovati pozdrav. GAME ID 119-447 Maksa.Radulovic

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Darko Halilovic | Kockar

D

Darko Halilovic | Kockar

Batonga
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Admin Level 4 & Event Head Manager Darko Halilovic | KOCKAR

Mislim da ne treba puno da se izjasnim oko ovog zahteva za unban.
Objasnjeno vam je sve u macijoj sobi i vama i drugom igracu.
Ovo nije prvi put da se vredjate tako i prepirete to sam vam vec naglasio minimum 20 puta.
Ovo bih samo dodao nije moja odluka vec od kolege koji je ispratio situaciju i pitao nas za pomoc da se izjasnimo sta da radi sa vama.
Situacija je bila u aukcijskoj kuci jedna, a nakon 2 dana na pijaci pred 10-15 ljudi.
Vasim ponasanjem ste ugrozili igrace jer je jako brzo doslo puno zalbi na vas.

Nakon sto smo vas doveli u maciju sobu i tamo ste se raspravljali i kada ste culi kaznu onda je tek bilo ''Necemo vise obecavamo''
Mozda bi i kolega trebao da se izjasni koji je specao celu situaciju sa pijace i prosledio snimak za kaznu.
Kolega koji je doneo odluku je Danijel Tanasijevic | Cobra.

R

Radulovic Maksa

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sa vama je Admin Level 4 & Event Head Manager Darko Halilovic | KOCKAR

Mislim da ne treba puno da se izjasnim oko ovog zahteva za unban.
Objasnjeno vam je sve u macijoj sobi i vama i drugom igracu.
Ovo nije prvi put da se vredjate tako i prepirete to sam vam vec naglasio minimum 20 puta.
Ovo bih samo dodao nije moja odluka vec od kolege koji je ispratio situaciju i pitao nas za pomoc da se izjasnimo sta da radi sa vama.
Situacija je bila u aukcijskoj kuci jedna, a nakon 2 dana na pijaci pred 10-15 ljudi.
Vasim ponasanjem ste ugrozili igrace jer je jako brzo doslo puno zalbi na vas.

Nakon sto smo vas doveli u maciju sobu i tamo ste se raspravljali i kada ste culi kaznu onda je tek bilo ''Necemo vise obecavamo''
Mozda bi i kolega trebao da se izjasni koji je specao celu situaciju sa pijace i prosledio snimak za kaznu.
Kolega koji je doneo odluku je Danijel Tanasijevic | Cobra.
Razumem vasu odluku da smo krvi krivi smo to bez daljneg u svakom slucaju odluka admina se mora postovati bila ona odobrena ili odbijna hvala na odvojenom vremenu poz.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Zahtev odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom