NA RAZMATRANJU Zahtev Za Unban

D

danijelovich

Mangup
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Marko Eric ( ja mislim )
- Razlog kazne
Ne znam ali mislim da je to sto sam zvao neke prijatelje na jedan server da igramo
- Datum i vreme kazne
Nisam siguran kada sam dobio
- Kratak opis situacije
Incident i dobijeni ban od strane Marko Eric rezultat su velikog nesporazuma koji želim ovim putem da razjasnim i rešim na civilizovan način. Naime, banovan sam pod optužbom da masovno zovem i reklamiram drugi server ljudima, što apsolutno nije bila moja namera niti se desilo na način na koji je predstavljeno. Ja nisam ušao na oficijelni BMRP Discord server niti sam koristio članove sa BMRP liste da bih slao reklame ili masovne pozive, već sam isključivo iz svoje privatne liste prijatelja (Friends List) na Discordu pozvao nekoliko svojih ličnih drugova sa kojima se privatno družim da uđemo i zajedno probamo jedan drugi server. Neko od njih je to spomenuo i ispalo je da ja "odlačim ljude", što je potpuna neistina jer sam kontaktirao samo svoje bliske prijatelje. Posebno me pogađa ovakav tretman kada se pogleda šira slika na serveru, gde pojedini ljudi koji imaju status Media Partnera otvoreno reklamiraju svoje privatne Roleplay servere svima redom, strimuju druge projekte i rade stvari koje su direktno protiv pravila zajednice, a od strane Erika nisu dobili ni "K" od kazne niti opomenu, već i dalje uživaju sve privilegije na BMRP-u. S druge strane, prema meni se reaguje najstrožom kaznom bez prethodnog razgovora, umesto da me je neko pozvao u Voice kanal kao normalan čovek da porazgovaramo i razjasnimo o čemu se radi. Iskreno se izvinjavam ako je moj postupak protumačen pogrešno ili ako je narušio pravila zajednice, to mi nikada nije bio cilj jer sam uvek davao svoj maksimum za rad Žandarmerije i samog servera. Obećavam da se ovakve i slične situacije više nikada neće ponoviti, te vas molim za unban i pružanje druge šanse kako bih nastavio sa normalnim radom i igrom na BMRP-u.
- Screenshot kazne
N/A
ID : 493-920

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Marko Eric | Venomatic

D

danijelovich

Mangup
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Poštovani,

Nažalost, nisam upućen u situaciju na koju se pozivate niti znam o kojoj osobi je reč, s obzirom na to da žalba nije popunjena u skladu sa pravilnikom za podnošenje žalbi. Zbog toga trenutno nije moguće razmotriti navode koje ste izneli.

Molim vas da žalbu popunite u propisanom formatu i u skladu sa pravilnikom, kako bi mogla biti adekvatno pregledana i razmotrena.

Hvala na razumevanju.
Problem je st ne mogu sliku poslati, cim udjem meni se ucitaa kao Rage a dole pise Bannend

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Problem je st ne mogu sliku poslati, cim udjem meni se ucitaa kao Rage a dole pise Bannend

Poštovani,

Kao što i sami možete videti iz priloženih informacija, moja uloga u ovom slučaju nije bila donošenje odluke o kažnjavanju. Kazna nije izrečena mojom inicijativom, već je dodeljena isključivo na zahtev nadležnih osoba koje su odlučivale o ovom slučaju.

Shodno tome, nemam osnova da menjam ili ukidam donetu odluku. Ukoliko imate primedbe na samu odluku, potrebno je da ih uputite nadležnom timu koji je doneo konačnu odluku.

Hvala na razumevanju.

D

danijelovich

Mangup
Igrač

Poštovani,

Kao što i sami možete videti iz priloženih informacija, moja uloga u ovom slučaju nije bila donošenje odluke o kažnjavanju. Kazna nije izrečena mojom inicijativom, već je dodeljena isključivo na zahtev nadležnih osoba koje su odlučivale o ovom slučaju.

Shodno tome, nemam osnova da menjam ili ukidam donetu odluku. Ukoliko imate primedbe na samu odluku, potrebno je da ih uputite nadležnom timu koji je doneo konačnu odluku.

Hvala na razumevanju.
Može on da vidi zahtev ovaj, da ne otvaram opet ili da proveri neko?

Personalize

Top Bottom