NA RAZMATRANJU Zahtev za unban

A

andrei243

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihail Sokolov
- Razlog kazne
zabranjen redux estonia
- Datum i vreme kazne
17:30 5 July.
- Kratak opis situacije
reko mi je neko iz saveza da taj redux instaliram i da je dobar ali nije me upozorio da je taj redux strogo zabranjen
- Screenshot kazne
"C:\Medal\Clips\RAGE Multiplayer GTA V\MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260727025436587.mp4"
Molim vas nisam znao da je taj redux zabranjen zato sto nije mi reko daj jedan iz saveza da je zabranjen .
Molim vas sve sam obrisao nemam nijedan redux nijedan gun pack sve sam obrisao cist sam nema nista .
Meni se stvarno bas igra ako moze te molim vas da mi date drugu sasu stvarno nisam znao ja sam kriv ali sad znam da je daj redux zabranjen.
Molim vas ako moze te da mi date drugu sansu ja se stvarno izvinjav nisam ni hteo nisam ni znao da imam chit ali nije me ni upozori da taj redux ima chit ni da je zabranje.
Ja se ponovo izvinjavam dali moze te molim vas da mi date drugu sansu i da me unbana te.

A

andrei243

Gost Prestolnice
Igrač
"C:\Medal\Screenshots\RAGE Multiplayer GTA V\MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260805184701889.png"

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

K

k3r1m_1987

Gost Prestolnice
Igrač
podrska za andrei
Molim vas nisam znao da je taj redux zabranjen zato sto nije mi reko daj jedan iz saveza da je zabranjen .
Molim vas sve sam obrisao nemam nijedan redux nijedan gun pack sve sam obrisao cist sam nema nista .
Meni se stvarno bas igra ako moze te molim vas da mi date drugu sasu stvarno nisam znao ja sam kriv ali sad znam da je daj redux zabranjen.
Molim vas ako moze te da mi date drugu sansu ja se stvarno izvinjav nisam ni hteo nisam ni znao da imam chit ali nije me ni upozori da taj redux ima chit ni da je zabranje.
Ja se ponovo izvinjavam dali moze te molim vas da mi date drugu sansu i da me unbana te.
Ja podrzavam malog, upoznao sam ga davno iz fama jednog vrlo je dobar i nebi to uradio namjerno

Personalize

Top Bottom