PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
K

Kalabic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Deker&Willa
- Razlog kazne
nista usli mi na komp ne secam se ko tacno naso lik ambientdma neki program koji radi samo kad imas dma i pusti me da igram dan dva i banuje me posle a ja mu pokazao sve da to ne radi da to ne moze da se koristi cak i palio kameru da pokazem da uopste ni nemam dma pokazo im svaki cosak i eto oni me puste i banuju me posle koji dan
- Datum i vreme kazne
evo sacu sliku poslati pa valjda pise bilo pre par meseci 3 4...
- Kratak opis situacije
nista eto napisao sam u razlog kazne sve usao bih malo da igram sta znam dosadno mi je a i svakako tad nisam citovao pokazivao sam cak i svoj pov al eto nema veze sve u svemu zeleo bih opet malo da zaigram na bmrp i hvala vam u svakom slucaju na svemu pozdrav
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/n3H9nyA
pozdrav i nadam se da ce te da budete blagi prema meni i da me pustite da zaigram hvala.

K

Kalabic

Batonga
Igrač
i takodje ako bih mogao da zamolim i unban sa diskord servera evo username " aueiaueiuaua "

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Pozdrav, banovan si za cheat, imali smo dogovor koji nisi ispostovao i samim tim si ponovo citovao i banovan si. Zahtev odbijen.

K

Kalabic

Batonga
Igrač
Pozdrav, banovan si za cheat, imali smo dogovor koji nisi ispostovao i samim tim si ponovo citovao i banovan si. Zahtev odbijen.
brate ni u jednom trenutku na serveru nisam citovao i dostavi mi dokaze za citovanje, ovo nije okej, ispostovao sam sve sto ste od mene trazili, ja na kraju nisam ispostovan al o tome necemo da pricamo, i nije u redu sa tvoje strane da pricas kako sam citovao kad sam ti otvoreno pokazao sve na kompu pa cak i palio kameru, i pokazao ti to sto si nasao ne radi uopste, i nije mi jasno iz kog razloga ti mene nesto mrzis kad sam ja pokusao da ispadnem covek a vi koji ste se dogovarali sa mnom za neke stvari niste ispostovali, pritom sam vam pomogao na zajednici tim mojim doprinosima i dogovorom sa vama, i ako ja vas ne mrzim zato sto ste me bukvalno zajebali ne vidim razlog zasto bi iko mene mrzeo, na sve to imao sam svaki svoj kill na povu i pokazivao ti a ti to nisi zeleo da gledas sto je vec tvoja stvar, tako da bih svakako ZAMOLIO za jos jednu sansu koju nisam dobio nakon dogovora a ISPOSTOVAO SAM MAKSIMALNO I SNIMAO SVOJ POV KAO STO JE RECENO, i mislim da nije lepo optuzivati nekoga ko ti je dozvolio sve na kompijuteru pa cak i saradjivao i slao fajlove i objasnjavao sta je sta, tako da bih vas ovim putem pitao za jos jednu tu sansu za koju mislim da svi treba da je dobio a pogotovo sto je vec proslo 3 4 meseca od dogadjaja i pre svega ZAHTEVAM PROVERU PRE ULASKA NA SERVER PA NEK TRAJE I 3 SATA NEMAM PROBLEM SA TIM, TAKODJE DA SNIMAM SVOJ POV ZA SVAKO UBISTVO, nadam se da ste razumeli sve sta sam hteo da vam kazem i zelim vam sve najbolje POZDRAV!

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Willa i Deker će odlućiti pa ćemo se javiti.

K

Kalabic

Batonga
Igrač
Willa i Deker će odlućiti pa ćemo se javiti.
Hvala puno unapred, jako bih voleo da zaigram i bio bih vam jako zahvalan na tome, pozdrav svima :D

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
High staff je odbio zahtev, javi se za 3 meseca ponovno.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom