PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Boban Bajkovic

Boban Bajkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Roman Reznikov, Marko Belivuk
- Razlog kazne
Vredjanje Administracije
- Datum i vreme kazne
05.10.2026
- Kratak opis situacije
Posvadjao sam se adminom, ingame nisam puno vredjao ali na discordu iskreno jesam
- Screenshot kazne
Nemam screenshot, piswm
Pozdrav, pre svega želeo bih da vas zamolim za Unban, imao sam nekih privatnih problema u datom momentu kada sam se posvadjao sa adminom: Markom Belivukom, momak me je pravedno zatvorio, ja sam poludeo jer sam sto veče posvadjao sa devojokom, bio sam mnogo nervozan i jebiga tako se zadesilo, ušao sam u raspravu sa Markom Belivukom i ingame ga nisam vredjao mnogo koliko jesam posle u privatnom chatu na discordu… Iskreno se kajem za reči koje sam izgovorio, momak nije to zaslužio jer me je pravedno zatvorio za DB i tu nema govora, molim vas za oproštaj obećavam da se takve stvari više nikada neće ponoviti niste vi krivi za moje frustracije u privatnom životu, obecavam jos jednom da se nece nikada vise ponoviti takva stvar i molim vas za pomilovanje u suporotnom me perma banujte bez zahteva za Unban… ako je potrebno doćiću lično na discord da se izvini Sabotu i Marku Belivuku.. Ja ovaj server stvarno obožavam na njemu sam od zime i planiram da igram zauvek ovde, znači mi mnogo ovaj server mnogo mojih prijatelja je tu i obecavam opet da se takve stvari nece vise nikada ponoviti… HVALA NA RAZUMEVANJU!!! 🩷🩷🫶🏼🫶🏼

Boban Bajkovic

Boban Bajkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Ovde nisam dostavio sliku, napisao sam novi zahtev ovaj mozete da ugasite

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom