A
Aleksa Denic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- ne pise
- - Razlog kazne
- cheat check
- - Datum i vreme kazne
- 10.08.2026 - 12:26
- - Kratak opis situacije
- Poštovanje, Želeo bih da podnesem žalbu na ban koji sam dobio nakon PC Check-a. Bio sam pozvan na PC Check zbog situacije u kojoj sam ubio igrača sa Baubau, koji je imao oko 20 HP-a i nalazio se približno 20 metara od mene. Pre toga ga je već pucao moj saigrač, nakon čega sam ga ja dokrajčio. Na PC Check sam pristao bez ikakvog problema, upravo zato što nemam ništa da krijem i jer od početka igram pošteno na serveru. PC Check je trajao otprilike od 20:00 do 03:00, odnosno oko 7 sati. Tokom PC Check-a mi je admin rekao da mogu da radim svoje i da nisam u obavezi da sve vreme sedim za računarom. Zbog toga sam u jednom trenutku otišao da spavam. Nakon što sam se probudio, proverio sam situaciju i video da više nisam bio u Discord pozivu niti je PC Check u tom trenutku bio nastavljen. Nakon toga sam ugasio računar i nastavio da spavam, jer sam smatrao da je PC Check završen i da više nije potrebno da budem prisutan. Želim da naglasim da nisam odbio PC Check, nisam pokušavao da izbegnem proveru niti sam imao nameru da sakrijem bilo šta. Odazvao sam se proveri i bio sam prisutan više sati. Zbog svega navedenog, zamolio bih da se moj ban ukloni, jer smatram da nema opravdanja da budem kažnjen ukoliko se na mom računaru nije pronašlo ništa nedozvoljeno. Ukoliko ipak smatrate da PC Check nije pravilno završen, spreman sam da ga ponovo odradim, ali bih zamolio da se ovog puta provera završi u razumnom roku, a ne da traje više od 7 sati. Spreman sam da sarađujem i da omogućim kompletnu proveru računara kako bi se utvrdilo da nemam ništa što krši pravila servera. Hvala na razumevanju i nadam se da će žalba biti razmotrena.
- - Screenshot kazne
- https://prnt.sc/2jgjrpuyjG9j
hvala