PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
K

kaleto

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stefan Belic
- Razlog kazne
Bio sam bezobrazan
- Datum i vreme kazne
20.06.2026. 2:50
- Kratak opis situacije
Bio sam nedokazan i dobio sam ban.
- Screenshot kazne
https://prnt.sc/CZWwKZ3OmFFy
Postovana administracijo,
Dana 20.06.2026. godine, dobio sam ban za moj bezobrazluk. Suprotstavio sam se administratoru Eric Marku, koji me je upozoravao u vise navrata da ne radim gluposti i koji me je upucivao da se lepo ophodim prema svima, ali ja ga nisam poslusao. Takodje zelim da napomenem da sam tog dana bio jako iznerviran i impulsivno sam odreagovao i bezobrazio sam se mnogo, jer su me neki igraci konstantno provocirali i govorili neistine kako sam ja napravio neku ruznu sliku. Tada sam stvarno poludeo i izrevoltiran prema toj organizaciji sam jednoj zenskoj osobi iz te organizacije, poslao tu ruznu fotografiju,koju zaista nisam ni ja napravio, u DM (na discordu) i zbog toga sam dobio ban.Znam da sam pogresio, kao i da nisam trebao to da radim, ali jednostavno nisam mogao da se suzdrzim, iako su me svi iz moje organizacije i gore pomenuti admin upozoravali da to ne radim, jer je to jako ruzno i da to ne treba da se radi, jer je ipak rec o zenskom polu. Iskreno se kajem za svoje postupke i zelim da mi date sansu da ponovo zaigram na vasem serveru i sa svojim drugarima, sa kojima se svako vece cujem,iako sam banovan. Odreagovao sam nezrelo i kajem se zbog toga. Izvinjavam se svima, hvala u napred!

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Poštovani,

Nakon razmatranja Vaše žalbe i navedenog priznanja greške, odlučeno je da ćete dobiti novu, ali ujedno i poslednju šansu da zaigrate na BMRP serveru.

Ukoliko se zaista kajete zbog svojih postupaka i ukoliko ste uvideli ozbiljnost greške koju ste napravili, očekujemo da to ubuduće pokažete svojim ponašanjem, a ne samo rečima.

Ovom prilikom Vas upozoravamo da će svaka naredna ista ili slična greška biti shvaćena krajnje ozbiljno i može rezultirati trajnim (perma) banom sa servera, bez mogućnosti nove šanse.

Iskoristite pruženu priliku na pravi način i pokažite da ste zaista izvukli pouku iz prethodne situacije.

Želimo Vam prijatnu igru.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom