PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Z

Zoran Filipovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan Klajn
- Razlog kazne
Uvreda roditelja ( Pravilu Projekta 3.2.1. )
- Datum i vreme kazne
12.08.2026 21:42
- Kratak opis situacije
Neki decko mi je na motoru prisao i sutirao kamion posle toga mi je blokirao prolaz i nazvao smecarom a ja rekao mama ti smecar
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/RxA4J80
Sasvim sam svestan svoje greske zelim da se izvinim i zamolim za unban ili makar smanjenje kazne.Znam sva pravila, radio sam u policiji i bio sam ispitan vise puta ista, bilo je totalno ne promisljeno jer pre toga neki momci u plavom su me pucali gurali autom 2/3 dana pre toga mi je bio oduzet stan zbog neplacenih komunalija jer nisam bio kod kuce mesec dana i samim tim nisam mogao da platim pa sam bio na ivici zivaca jos kad je taj decko dosao i sutirao mi kamion i nazvao me smecarom bas sam pukao i ne promisljeno rekao mama ti smecar ja se izvinjavam i iskreno kajem i mislim da je taj decko na motoru samo hteo zezanciju a ne provokaciju.Ovo mi je prvi ban nikad nisam imao ni zatvorsku kaznu od strane administracije ili usmenu opomenu.Mnogo volim da igram na ovom serveri i igram jako dugo svaki dan provedem 3/4 satra minimum i vrlo bi mi znacilo.Hvala.
Ovo je snimak situacije:https://medal.tv/games/gta-v/clips/niXw0KN1Geasz_oxS?invite=cr-MSxUUWUsNTczMzQ3ODk3

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Ivan Klajn | Newton

Z

Zoran Filipovic

Početnik
Igrač
izvinjavam se sto sam dosadan kad mogu ocekivati odgovor 😀

Z

Zoran Filipovic

Početnik
Igrač
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Poštovani,

žalba se odbija.

Iz dostavljenog opisa i snimka situacije proizilazi da ste svesno izgovorili uvredu koja se odnosi na roditelja drugog igrača, čime ste prekršili Pravilo Projekta 3.2.1.

Razumemo okolnosti koje ste naveli, kao i to da ste bili iznervirani prethodnim dešavanjima i ponašanjem drugog igrača. Međutim, navedene okolnosti ne opravdavaju kršenje pravila. Takođe, činjenica da Vam je ovo prvi ban može biti uzeta u obzir prilikom eventualnog razmatranja zahteva za smanjenje kazne, ali sama po sebi nije osnov za ukidanje kazne.

Napominjemo da u ovoj žalbi nije podnet zahtev za unban, već je izraženo kajanje i zamolba za unban ili smanjenje kazne. Ukoliko želite da tražite smanjenje kazne, potrebno je da podnesete odgovarajući zahtev u predviđenoj sekciji.

Kazna ostaje na snazi.

Odluka: Odbijeno.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom