PREGLEDANO Zahtev za Unban.

Status
Not open for further replies.
Darko Vuković I 𝓪𝔃𝓭𝓪𝓳𝓪†

Darko Vuković I 𝓪𝔃𝓭𝓪𝓳𝓪†

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan Klajn
- Razlog kazne
P.P 3.9
- Datum i vreme kazne
12.08.2026 I 21:40
- Kratak opis situacije
Draga administracijo, shvatam da sam sa svojim postupkom jucer pogresio i da nije bila ispravna reakcija doticnoj osobi roditelje vrjedjat. No smatram da nije u redu da covek na video cisto krsi NRD sa time sto se namerno zabija u mene (Vidi se da sam na levoj traci i on ful gura svojim autom u nas te se zabija ponovo kod mosta na beograd na vodi.) i da puca bez razloga kao i dere se i vrjedja a ne dobije nikakvu kaznu. Ja sam prekrsio pravilo i to mi je jasno i mnogo mi zao. Probao sam iz rp-at sa time da smo u crime, i zanelo me. Zamolio bih ako je moguce da se kazna smanji / ukloni sa time da mi je prvi prekrsaj pokraj NRD kazne. Hvala vam puno.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/0opD0Bv
Hvala!

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Poštovani,

Razumemo Vašu žalbu i činjenicu da ste priznali svoj prekršaj, međutim, vređanje roditelja i dalje predstavlja ozbiljan prekršaj pravila i okolnosti u kojima je do njega došlo ne menjaju činjenicu da ste odgovorni za svoje postupke.
Što se tiče postupaka drugog igrača, ukoliko smatrate da je prekršio pravila, isti se može zasebno procesuirati na osnovu dostavljenog dokaza. Prekršaj jednog igrača ne opravdava niti poništava prekršaj drugog.

Nakon pregleda slučaja, kazna Vam se neće smanjiti niti ukloniti. To što Vam je ovo prvi prekršaj može biti uzeto u obzir prilikom budućeg kažnjavanja, ali ne predstavlja osnov za automatsko ukidanje izrečene kazne.
Zahvaljujemo se na korektnom priznanju greške i nadamo se da se slična situacija neće ponoviti.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom