PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Zicer

Zicer

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mihajlo Simić
- Razlog kazne
5.1
- Datum i vreme kazne
17/07/2026 10:41
- Kratak opis situacije
Hteo sam se malo zezati ukljucio sam 1337 tacnije goodmod da mogu se teleportovati i nemogu pasti na jednom skladistu ono bilo je ujtru mislio sam da nece niko primetiti otisao na pc chek izasao iz vc kanala kako bi izbegao otkrivanje. Posle toga sam ostavio zahtev za unban i rekli ste mi da probem za 3 meseca ponovo. Ovaj proslo je ni mesec dana bice za 3 dana i nemogu ono bez BMRP i odlucio sam ono biti covek i priznati sve i mozda malo ranije da zaigram ponovo ali sad bez cheata. Ovim putem priznajem da sam imao cheat i da se kajem za laganje admina.
- Screenshot kazne
https://prnt.sc/qjba42aFBBFA
.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Mihajlo Simić | Miki

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 | Deputy CheatHunter Menager | Mihajlo Simic kada si pozvan na proveru prvo si se pravio da me ne cujes pa si hteo da trepnes onda si izasao iz igrice usred pc checka si mi prizao da si pre prodavao cheatove a sada ne na kraju pc checka si prekinuo konekcoju sa rustdeskom i izasao iz igrice i onda si kaznjen po protokolu i tek posle si mi priznao da si imao cheat, zahtev odbijen odradi nov sistem i postavi ponovo zahtev oktobra.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom