PREGLEDANO zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
Radulovic Maksa

Radulovic Maksa

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Miladin Tankosic
- Razlog kazne
Žalba na igrača | №588 by Ivan Klajn
- Datum i vreme kazne
11.02.2026. 23.46
- Kratak opis situacije
/
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/lpVK27Q
Poštovana administracijo,

ovim putem želim da podnesem zahtev za smanjenje izrečene kazne.

Smatram da je kazna od 7 dana preoštra u odnosu na konkretnu izjavu „Dobiće i tvoja stara“. Svestan sam da je pominjanje porodice bilo nepotrebno i prihvatam odgovornost za svoje postupke, ali smatram da bi kazna mogla biti blaža i primerenija samoj težini prekršaja.

Takođe bih želeo da se uzme u obzir cela situacija, posebno činjenica da je nakon mog LTA druga strana meni uputila psovke, što se jasno vidi na dostavljenim snimcima. Ne pokušavam time da opravdam svoju izjavu, već smatram da bi celokupna situacija trebalo da se uzme u obzir prilikom određivanja visine kazne.

Molim vas da još jednom razmotrite moj zahtev i, ukoliko je moguće, smanjite kaznu. Razumeo sam svoju grešku i mogu da garantujem da se ovakva situacija neće ponoviti.

Hvala na razmatranju.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Ivan Klajn | Newton

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Reaction score:75
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Administrator | Roleplay Quality Standards Team | Event Team

Zahtev za unban se ODBIJA. Poslali ste zahtev za unban pre neki dan i odgovoreno vam je da je ban osnovan dobili ste obrazlozenje i receno vam je da nema smanjenja kazne, zamolicu vas da ne postavljate nove zahteve ponovo kada ste vec dobili jasan odgovor.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom