PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
B

Biba DiLauro

Batonga
Kliper III
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Harry Gemas
- Razlog kazne
multi acc
- Datum i vreme kazne
12.8.2026. 03:29
- Kratak opis situacije
Prvo sam dobio ban zbog nepostovanja admina, iz razloga jer sam se u pitanju kuratora salio kao i uvek do sada, samo sto sam tada nekoga izgleda provocirao od admina, bez da mi je to bila namera. Ja u tom trenutku nisam bio u voice-u kada je admin bio i pricao o tome, ja sam nastavio da pisem i admin je to shvatio kao nepostovanje i dao mi je 7 dana ban. To me je iskreno malo povredilo, jer neki likovi nisu dobili ban za psovanje majke i imanje tracera, a taj igrac je dobio samo opomenu zato sto je lider. Iz besa sam napravio alt acc, sa znanjem posledica. Nikada mi nije bila namera da narusavam server, naprotiv, u samom pocetku sam pomagao na odredjen nacin. Zelim da se izvinim svima koje sam povredio i za bilo sta sto se desilo. Sve je to bilo iz cistog besa prema nepravdi. Izvinite jos jednom i nece se ponoviti ovako nesto slicno nikada. Nadam se da cete odobriti moj zahtev, jer nisam imao nikakvu losu nameru.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/MDwY8q9
.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Harry Gemas | Gemas

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,
Sa tobom je Senior Tehnical support Gemas.

Generalno, nemam sta da dodam previse na ovaj zahtev. Admini su podneli zahtev za proveru multy-acca sto sam i uradio. Ispostavilo se da je main acc bio na banu, te da si izbegavao Ban evading.
Kaznjen si po forum pravilima za 5.11.1

@Marko Eric | Venomatic odluka je na tebi, sobzirom da nemam sta previse da dodam. Ti odluci

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic
Poštovani,

Unban ćete moći dobiti po isteku mesec dana od dana izdavanja kazne, odnosno 13.09.2026. godine.

Do tada se zahtev smatra odbijenim.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom