PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
B

Biba DiLauro

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 21, 2025
Poruka:24
Reaction score:0
Poena:70
- In-game nickname admina
Harry Gemas
- Razlog kazne
multi acc
- Datum i vreme kazne
12.8.2026. 03:29
- Kratak opis situacije
Prvo sam dobio ban zbog nepostovanja admina, iz razloga jer sam se u pitanju kuratora salio kao i uvek do sada, samo sto sam tada nekoga izgleda provocirao od admina, bez da mi je to bila namera. Ja u tom trenutku nisam bio u voice-u kada je admin bio i pricao o tome, ja sam nastavio da pisem i admin je to shvatio kao nepostovanje i dao mi je 7 dana ban. To me je iskreno malo povredilo, jer neki likovi nisu dobili ban za psovanje majke i imanje tracera, a taj igrac je dobio samo opomenu zato sto je lider. Iz besa sam napravio alt acc, sa znanjem posledica. Nikada mi nije bila namera da narusavam server, naprotiv, u samom pocetku sam pomagao na odredjen nacin. Zelim da se izvinim svima koje sam povredio i za bilo sta sto se desilo. Sve je to bilo iz cistog besa prema nepravdi. Izvinite jos jednom i nece se ponoviti ovako nesto slicno nikada. Nadam se da cete odobriti moj zahtev, jer nisam imao nikakvu losu nameru.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/MDwY8q9
.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:173
Reaction score:1
Poena:60
@Harry Gemas | Gemas

H

Harry Gemas | Gemas

Izvrsitelj Gemas
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 29, 2025
Poruka:695
Reaction score:4
Poena:90
Pozdrav,
Sa tobom je Senior Tehnical support Gemas.

Generalno, nemam sta da dodam previse na ovaj zahtev. Admini su podneli zahtev za proveru multy-acca sto sam i uradio. Ispostavilo se da je main acc bio na banu, te da si izbegavao Ban evading.
Kaznjen si po forum pravilima za 5.11.1

@Marko Eric | Venomatic odluka je na tebi, sobzirom da nemam sta previse da dodam. Ti odluci

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Decembar 14, 2025
Poruka:173
Reaction score:1
Poena:60
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic
Poštovani,

Unban ćete moći dobiti po isteku mesec dana od dana izdavanja kazne, odnosno 13.09.2026. godine.

Do tada se zahtev smatra odbijenim.​

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Personalize

Top Bottom