PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
J

jeremic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
mixa dior
- Razlog kazne
pao pc cheack
- Datum i vreme kazne
5\22\2026 00'30
- Kratak opis situacije
pao pc cheack
- Screenshot kazne
nisam za pc-om
bio sam na skladistu de sam bio pozvan na pc cheack od strane mixe diora prilikom pc cheacka mi je nadjen neki program koji vas softver detektuje kao cit a to je cit za cs2 preko programa exloader proslo je vise od 3 meseca pa reko da se javim da pitam da li postoji neka mogucnost za un ban uzeo sam nov pc pa reko da probam da napisem zahtev za un ban ljudi koji su citovali i koristili lag swic aim lock wh itd su dobili un ban nakon 2-3ned ili 1 mesec.Molim vas da pogledate zahtevUnapred Hvala!!!

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Pozdrav, molicu te za sliku kazne da posaljes.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Aha, dao si sabotu obećanje još posle prvog pc checka da ces odraditi sistem i da ces se smiriti i da neces skidati citove, posle sam dobio prijave za tebe i odlucio sam da odradim ponovni pc check da bi utvrdio da si imao istu stvar kao na prvom pc checku?

J

jeremic

Gost Prestolnice
Igrač
da ali ja nikad nisam chetovao u gta na bmrpu nisam imao ne dozvoljenje reduxe i ne dozvoljenu gun pack i to a to sto si ti naso i reko da je cit za bmrp to je cit za cs i za gta online ONLINE GTA ne bmrp taj cit se placa a to sto ti mislis da cu ja da uzmem da platim varas se nisam lud da uzmem da platim cit da citujem i nije mi zanimljivo jedino U CS GO 2 razmes li ili ti se trebas objasni jos.hvala

J

jeremic

Gost Prestolnice
Igrač
da ali ja nikad nisam chetovao u gta na bmrpu nisam imao ne dozvoljenje reduxe i ne dozvoljenu gun pack i to a to sto si ti naso i reko da je cit za bmrp to je cit za cs i za gta online ONLINE GTA ne bmrp taj cit se placa a to sto ti mislis da cu ja da uzmem da platim varas se nisam lud da uzmem da platim cit da citujem i nije mi zanimljivo jedino U CS GO 2 razmes li ili ti se trebas objasni jos.hvala
i to sto je meni los net kuci to je druga stvar nemam bolje a i ono je bio namesten pc chek 1000 posto nebi me ti tpao na pc chek smao onako da me proveris

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač

Ovo je rezultat sa zadnjeg pc checka. Zahtev odbijen, razlog za tim jer si vec imao sansu prvu koju si se provukao jedva.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Zahtev za unban odbijen.

Status
Not open for further replies.