PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
D

dikagad

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ivan Klajn
- Razlog kazne
Zato sto smo kidnapovali jednog lika i trazili mu pare
- Datum i vreme kazne
19.08.2026 19:39
- Kratak opis situacije
Htjeli smo da mu uzmemo pare samo i to je to ali nije hteo da da i morali smo ga ubiti onda
- Screenshot kazne
poslao sam gore
Dobro vece, ja sam napisao zahtev za unban za mene i mog druga zato sto je i lik koji nas je prijavio napravio prekrsaje.
Prvo dok je imao dvije puske na glavi vidio sam da je pisao sa nekim iz BIA i rekao mu da ga kidnapujemo a to je PG zato sto nikako ne bi to mogao da uradi u stvarnom zivotu. Kao drugo ne plasi se za svoj zivot. Trece misli da mu se nece desiti nista i nece da nam prebaci pare to je jos jedno pravilo koje je prekrsio a to je RPS. Ja nisam konkretno htio da se banuje niko od nas dvojice ali ako moze da nas unbanujete zato sto je bio obostrani fail, ali mi taj fail ne bi smo uradili da je radio sve kako smo rekli. Ako ne mozete nas da unbanujete zahtevam da se i on banuje. Ako se budete odlucili da nas unbanujete nasi id su 935-434 i 798-056

D

dikagad

Početnik
Igrač
Reaction score:0
i nismo znali da je pravilo da nas mora bit troje jer smo novi u gradu i procitali smo sad pravila i sad znamo i nece se ponoviti bez ako nas je troje ili prije 11 uvece

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Dobili ste odgovor na prethodnoj žalbi i zahtev se odbija.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom