PREGLEDANO zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
K

Kalabic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mixa Dior
- Razlog kazne
multiacc cheat
- Datum i vreme kazne
davno bese pre par meseci 3 4
- Kratak opis situacije
napravio sam jos jedan MULTI ACC, Momcilo Djujic, ljudi igra mi se igrica, jebeno je proslo 3 4 meseca, napravio sam taj acc jer mi se igra pre toga sam okacio zahtev vi ste mi rekli 3 meseca pa da se javim, ja stvarno nisam mogao da cekam 3 meseca igra mi se igrica nisam je igrao jako dugo na ovom serveru i pozeleo sam da se malo vratim da vidim kako je i ne vidim zasto skodim zajednici ako snimam svako svoje ubistvno i sve sto se desava na samom serveru, potrudicu se da postujem sva pravila, i prihvatam da me stavite na BLACK LISTU ZA NAJMANJU GRESKU, IZVINJAVAM SE STAFF TEAMU STO SAM VAS PRAVIO BUDALAMA A POGOTOVO MIXI I MARKU ERICU!
- Screenshot kazne
x
pomilovanje ako je to ikako moguce mislim da je primetno da mi se igra na serveru... pruzite mi tu jos jednu sansu ne trazim mnogo, vidite da sam naporan a pritom nisam krsio pravila dok sam igrao na multi acc

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Mi bismo ti i pružili šansu da nisi pravio nijedan problem nakon perma bana, ali zbog laganja i koriscenje multi acca si dobio ban i kako mislis da mi mozemo nakon toga da ti verujemo posle laganja?

K

Kalabic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Okej, moja greška rekao sam, izvinjavam vam se zbog toga, a pogotovo tebi i Marku Eriću, predpostavljam da sam vam se javio i rekao e ja sam ljudi pustite me da igram valjda vidite da mi se igra, verovatno bi dobio pozitivan odgovor, ali moja greška što sam tvrdoglav kao mazga, sve u svemu nisam napravio ništa više sem tih multiaccova, obećavam vam da nikad više neću napraviti ni jedan multiacc niti ću kršiti ikakva pravila zajednice, samo eto ako može ta 1 i poslednja šansa neću je prokockati, samo 1 i prihvatam sve vaše uslove!
Mi bismo ti i pružili šansu da nisi pravio nijedan problem nakon perma bana, ali zbog laganja i koriscenje multi acca si dobio ban i kako mislis da mi mozemo nakon toga da ti verujemo posle laganja?

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Poštovani,

Nakon razmatranja Vašeg zahteva, isti se za sada odbija zbog laganja Menadžmenta i High Staff tima.

Novi zahtev za unban možete podneti 01.10., kada će Menadžment i High Staff ponovo razmotriti Vaš slučaj.

Takođe, napominjemo da će, ukoliko u međuvremenu napravite bilo kakav novi multi account, zabrana biti trajno promenjena u doživotnu bez mogućnosti daljeg razmatranja zahteva.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom