PREGLEDANO Zahtev za unban

Status
Not open for further replies.
matija031s

matija031s

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
Uvreda ili nepoštovanje administracije je zabranjeno. [Demorgan / Ban],5.10. Prevare igrača su zabranjene. [Ban / Konfiskacija]
- Datum i vreme kazne
Pocetak bana09.08.2026 15:36 Trajanje bana 967mesci 2 nedelje i 5 dana i 10 sati
- Kratak opis situacije
Nisam znao da se vazi pricanje sa discorda,a za ovo vredjanje sto sam dobio ban ni u jednom trenutku nisam uvredio niti 1 admina igram na serveru od 1dana otvaranja imam slike nbt itd za to vreme nisam nikada uvradio admina niti jednog mozda je bila greska voleo bih da se pogleda to....a ovo za scam zelim iskreno da se izvinim zbog svog ponasanja i scama koji sam napravio...Svestan sam da sam pogresio i prihbatam osgovornost za tu gresku.Na ovom serveru igram od samog pocetka i mnogo mi znaci.Zbog jedne lose odluke izgubio sam priliku da nastavim da igram sa zajednicom koju cenim obecavam da se ovakva stvar nikad nece ponoviti ako ikad ponovo prekrsim ovo pravilo uklonite mi mogucnost za unban i prihvacam kaznu bez pogovora jos jednom se iskreno izvinjavam svima kojima sam napravio problem i nadam se da ce te prihvatiti moje izvinjenje i dati mi jos 1 sansu hvala na vremenu i razmatranju zahteva <33
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/FAbvpzG
Poštovanje želim iskreno da se izvinim zbog scama koji sam napravio. Svestan sam da sam pogrešio i prihvatam odgovornost za svoje postupke.
Na ovom serveru igram još od samog početka i stvarno mi mnogo znači. Znam da sam ovim postupkom prekršio pravila i žao mi je zbog toga. Iskreno se kajem i voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da igram normalno i po pravilima.
Obećavam da se ovakva stvar nikada više neće ponoviti. Ako ikada ponovo prekršim ovo pravilo, slobodno mi uklonite mogućnost za unban i prihvatiću kaznu bez pogovora.
Još jednom se iskreno izvinjavam svima kojima sam napravio problem i nadam se da ćete prihvatiti moje izvinjenje i dati mi još jednu šansu. Hvala na vremenu i razmatranju zahteva.
Molim vas za 1 sansu toliko volim ovaj server igram od pocetka molim vas volim celu administraciju i sve vas molim vas<<333

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Nemanja Cvijić | Beli

matija031s

matija031s

Batonga
Igrač
nebi uvradio bata moj admina nikad neko kad me iznervira bas al retko to nikad ja msm nisam banovan za vredjanje ali adminu nikad opsovo nista nisam jer znam da to neide u korist uopste..
a i nikad vise scamovo samo mi je da se vratim na server molim se bogu

\

Nemanja Cvijić | Beli

Nemanja Cvijić | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Chief of Forum Team
Deputy Head Curator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:1,001
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Chief of Forum Team | Nemanja Cvijić | Beli
Banovan si zbog prevare igrača i nepoštovanja administracije. Kada sam ti rekao da bi trebalo da vratiš vozilo koje si uzeo prevarom od igrača, odgovorio si sa **„Neću, boli me ***“, i to više puta, uz još neke uvrede i stvari koje ne želim da spominjem.

Pored svega toga, skemovao si imovinu u vrednosti od 300 miliona. To što se deo situacija desilo na Discordu ne umanjuje težinu prekršaja niti te može osloboditi odgovornosti za ono što si uradio.
Uz konsultaciju sa High Staff-om, možeš postaviti novi zahtev za UnBan 25.09.2026. godine. Do tada ćemo razmotriti sve okolnosti i doneti konačnu odluku.

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom