matija031s
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Marko Eric
- - Razlog kazne
- Uvreda ili nepoštovanje administracije je zabranjeno. [Demorgan / Ban],5.10. Prevare igrača su zabranjene. [Ban / Konfiskacija]
- - Datum i vreme kazne
- Pocetak bana09.08.2026 15:36 Trajanje bana 967mesci 2 nedelje i 5 dana i 10 sati
- - Kratak opis situacije
- Nisam znao da se vazi pricanje sa discorda,a za ovo vredjanje sto sam dobio ban ni u jednom trenutku nisam uvredio niti 1 admina igram na serveru od 1dana otvaranja imam slike nbt itd za to vreme nisam nikada uvradio admina niti jednog mozda je bila greska voleo bih da se pogleda to....a ovo za scam zelim iskreno da se izvinim zbog svog ponasanja i scama koji sam napravio...Svestan sam da sam pogresio i prihbatam osgovornost za tu gresku.Na ovom serveru igram od samog pocetka i mnogo mi znaci.Zbog jedne lose odluke izgubio sam priliku da nastavim da igram sa zajednicom koju cenim obecavam da se ovakva stvar nikad nece ponoviti ako ikad ponovo prekrsim ovo pravilo uklonite mi mogucnost za unban i prihvacam kaznu bez pogovora jos jednom se iskreno izvinjavam svima kojima sam napravio problem i nadam se da ce te prihvatiti moje izvinjenje i dati mi jos 1 sansu hvala na vremenu i razmatranju zahteva <33
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/FAbvpzG
Poštovanje želim iskreno da se izvinim zbog scama koji sam napravio. Svestan sam da sam pogrešio i prihvatam odgovornost za svoje postupke.
Na ovom serveru igram još od samog početka i stvarno mi mnogo znači. Znam da sam ovim postupkom prekršio pravila i žao mi je zbog toga. Iskreno se kajem i voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da igram normalno i po pravilima.
Obećavam da se ovakva stvar nikada više neće ponoviti. Ako ikada ponovo prekršim ovo pravilo, slobodno mi uklonite mogućnost za unban i prihvatiću kaznu bez pogovora.
Još jednom se iskreno izvinjavam svima kojima sam napravio problem i nadam se da ćete prihvatiti moje izvinjenje i dati mi još jednu šansu. Hvala na vremenu i razmatranju zahteva.
Molim vas za 1 sansu toliko volim ovaj server igram od pocetka molim vas volim celu administraciju i sve vas molim vas<<333
Na ovom serveru igram još od samog početka i stvarno mi mnogo znači. Znam da sam ovim postupkom prekršio pravila i žao mi je zbog toga. Iskreno se kajem i voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da igram normalno i po pravilima.
Obećavam da se ovakva stvar nikada više neće ponoviti. Ako ikada ponovo prekršim ovo pravilo, slobodno mi uklonite mogućnost za unban i prihvatiću kaznu bez pogovora.
Još jednom se iskreno izvinjavam svima kojima sam napravio problem i nadam se da ćete prihvatiti moje izvinjenje i dati mi još jednu šansu. Hvala na vremenu i razmatranju zahteva.
Molim vas za 1 sansu toliko volim ovaj server igram od pocetka molim vas volim celu administraciju i sve vas molim vas<<333