PREGLED U TOKU Zahtev Za UnBan

PREGLED U TOKU
D

Djoko

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nemanja Cvijic
- Razlog kazne
Zalba 808
- Datum i vreme kazne
22/08/2026, 24h
- Kratak opis situacije
Imao sam RP situaciju potjere i morao sam trepnut i vratio sam se i ispostovo rp i opet sam u jail za LTA.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/screen-capture/clips/nnfCuIvBqMC_YlWpG?invite=cr-MSw5M2gsNTczMDM0MjEx
Postovanje, imao sam potjeru u koju su ucestvovali policija bia i KCB(-koji su me boxali), kako sam bjezo velikom brzinom tu mi je vec poceo opadati FPS i samo se odjednom oko mene stvorilo jako puno auta pa mi je cijela igrica zaledila. Kada mi je zaledila samo sam cuo glasove i vidio zaledjenu sliku i bio sam primoran da uradim RR nakon kojeg sam odmah usao u igru i nastavio RP sa policijom. Evo i poslao sam snimak nakon RR-a kako me privode moze se vidjeti tacno vrijeme kada sam priveden tada se i moze naci u logovima da sam usao u igru u to skoro isto vrijeme ( mozda koji minut razlike dok su me uhapsili).

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
1787478602580

Da li imaš dokaze prije reconnecta? I da si se dogovorio sa njima da ce tako biti?

Imaju puno odobrenje da te odmah kazne.

D

Djoko

Početnik
Igrač
View attachment 86860
Da li imaš dokaze prije reconnecta? I da si se dogovorio sa njima da ce tako biti?

Imaju puno odobrenje da te odmah kazne.
Postovanje, nije bilo mogucnosti nisam mogao da igricu ugasim 2,3 minuta bila mi je zaledjena morao sam task manager da palim da endam task. Ako je moguce barem da se smanji kazna jer stvarno da sam zelio da izadjem i da napustim igru zbog RP-a ne bih se ni vracao nego sam se odma vratio u igru i nastavio i ja sam rekao njima kada sam usao ja sam bio primoran da uradim rr jer mi je bilo sve zaledilo. Ako bi moglo bio bih vam zahvalan jer eto RP se zavrsio bilo je sudjenje i sve i sada ja trebam da lezim jos 24h...

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Nemanja Cvijić | Beli Će odlučiti jer je on izdao kaznu.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Nemanja Cvijić | Beli

Personalize

Top Bottom