PREGLED U TOKU Zahtev za unban

PREGLED U TOKU
matija031s

matija031s

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
Uvreda ili nepoštovanje administracije je zabranjeno. [Demorgan / Ban],5.10. Prevare igrača su zabranjene. [Ban / Konfiskacija]
- Datum i vreme kazne
Pocetak bana09.08.2026 15:36 Trajanje bana 967mesci 2 nedelje i 5 dana i 10 sati
- Kratak opis situacije
.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/FAbvpzG
Rekli ste mi da se javim 25. i da cete dati konacnu odluku.Pre svega želim iskreno da se izvinim zbog svega što se desilo.Svestan sam da sam napravio ozbiljnu grešku i da sam prevarom napravio problem drugom igraču, kao i da sam svojim ponašanjem prema administraciji dodatno pogoršao situaciju.
Neću da tražim opravdanja niti da prebacujem krivicu na druge. Shvatio sam da ono što sam uradio nije bilo u redu i iskreno mi je žao zbog togaPosebno mi je žao zbog toga što nisam postupio kako mi je administrator rekao kada sam dobio priliku da ispravim situaciju.
Znam da moje izvinjenje ne možeda obriše ono što se desilo, ali vas iskreno molim da mi pružite još jednu priliku. Na serveru sam proveo dosta vremena i voleo bih da nastavim da igram i da pokažem svojim ponašanjem da sam naučio lekciju
Obećavam da se ovakva situacijaviše neće ponoviti. Spreman sam da poštujem pravila servera odluke administracije i ostale igrače. Ukoliko postoji način da ispravim štetu koju sam napravio, spreman sam da sarađujem sa administrjacijom i uradim ono što je potrebno.
Molim vas da još jednom razmotrite moj zahtev i pružite mi poslednju priliku.Razumeću kakva god odluka bude doneta ali se iskreno nadam da ćete mi omogućiti da se vratim na server i svojim ponašanjem dokažem da sam zaslužio drugu šansu.
Takodje me je spicila karma za ovo sutra mi je sudjenje napravio sam gresku sa motorom a nisam imao dozvolu voleo bih da mi date sansu necu vise nikad nikog prevariti majke mi mile...Takodje Nemanja nisam hteo tebe da uvredim niti sam pomislio da te uvradim...iskreno previse mi je stalo do serevera...Hvala unapred<<<33

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Marko Eric | Venomatic

matija031s

matija031s

Batonga
Igrač
nikad vise da pomislim na ovo da uradim evo ne znam majke mi moje rodjenje necu vise nikad

matija031s

matija031s

Batonga
Igrač
@Cone🚀 izvini na tagu ali ja se stvarno izvinjavam na ovome ne znas sto mi je ovo trebalo izvinjavam se ne znam koji mi je put da sam to reko samo bih zeleo da se vratim na server tolko ga volim molim vas evo klecacu ako treba...i ako odbijete idalje ovaj server ostaje u mojoj dusi i nikad zaboravljen i idalje necu preci ni na jedan drugi

Personalize

Top Bottom