B
Bendzi
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- ne pise
- - Razlog kazne
- mislim da je za aimlock
- - Datum i vreme kazne
- ne pise datum ima mozda malo manje od godinu dana
- - Kratak opis situacije
- Koristio sam Shax v1 Cheat Redux koji sadrži aimlock. Svjestan sam da sam prekršio pravila servera i prihvatam odgovornost za svoju grešku. Server mi je stvarno prebrutalan i većinu svog slobodnog vremena provodio sam upravo na vašem serveru. Zbog toga mi je posebno žao što sam napravio ovu grešku i ugrozio svoj nalog. Molim vas da razmotrite moj zahtjev za unban i pružite mi još jednu priliku. Obećavam da ubuduće neću koristiti nikakve cheatove niti kršiti pravila servera. Prvo sam bio dobio ban na par dana a onda kada je isteklo dobio sam Perma Ban...
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/pDaeMRB
- Vaš ID: 306-724
- In-game nickname admina: ne pise
- Razlog kazne: mislim da je za aimlock
- Datum i vreme kazne: ne pise datum ima mozda malo manje od godinu dana
- Kratak opis situacije: Koristio sam Shax v1 Cheat Redux koji sadrži aimlock. Svjestan sam da sam prekršio pravila servera i prihvatam odgovornost za svoju grešku. Server mi je stvarno prebrutalan i većinu svog slobodnog vremena provodio sam upravo na vašem serveru. Zbog toga mi je posebno žao što sam napravio ovu grešku i ugrozio svoj nalog. Molim vas da razmotrite moj zahtjev za unban i pružite mi još jednu priliku. Obećavam da ubuduće neću koristiti nikakve cheatove niti kršiti pravila servera. Prvo sam bio dobio ban na par dana a onda kada je isteklo dobio sam Perma Ban...
- Screenshot kazne:
- In-game nickname admina: ne pise
- Razlog kazne: mislim da je za aimlock
- Datum i vreme kazne: ne pise datum ima mozda malo manje od godinu dana
- Kratak opis situacije: Koristio sam Shax v1 Cheat Redux koji sadrži aimlock. Svjestan sam da sam prekršio pravila servera i prihvatam odgovornost za svoju grešku. Server mi je stvarno prebrutalan i većinu svog slobodnog vremena provodio sam upravo na vašem serveru. Zbog toga mi je posebno žao što sam napravio ovu grešku i ugrozio svoj nalog. Molim vas da razmotrite moj zahtjev za unban i pružite mi još jednu priliku. Obećavam da ubuduće neću koristiti nikakve cheatove niti kršiti pravila servera. Prvo sam bio dobio ban na par dana a onda kada je isteklo dobio sam Perma Ban...
- Screenshot kazne: