PREGLED U TOKU Zahtev za Unban

PREGLED U TOKU
V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš ID
172-469
- In-game nickname admina
Ne piš
- Razlog kazne
PC check
- Datum i vreme kazne
Pre 1 mesec dana malo vise
- Kratak opis situacije
(Detekcija eksternog hardvera/uređaja pod sumnjom za cheat)
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/Qnyb7zc
Obraćam vam se sa molbom za ponovno razmatranje moje zabrane pristupa serveru. Želeo bih da iznesem nekoliko ključnih tehničkih činjenica koje dokazuju da nisam koristio nikakav cheat niti nedozvoljena sredstva, kao i da je u pitanju nesporazum oko logova eksternog uređaja.

Molim vas da uzmete u obzir sledeće stavke:

Uređaj nije bio povezan: Eksterni uređaj na koji se sumnja nije bio uključen niti povezan sa mojim računarom još od mog prethodnog bana. Fizički je nemoguće da je uticao na igru na vašem serveru jer u tom periodu uopšte nije bio u funkciji.

Odsustvo programa i tehnička nemogućnost rada: Tokom vaše provere nije pronađen nikakav prateći program za taj uređaj. Takav eksterni hardver (sa čipom poput CH343) operativni sistem prepoznaje samo kao serijski komunikacioni port (COM3). Sam po sebi, uređaj je samo most za podatke — bez pokrenutog posebnog softvera na PC-ju koji sluša taj port i šalje komande, uređaj je potpuno neaktivan i tehnički ne može samostalno vršiti bilo kakav uticaj na igru niti računarski sistem.

Specifikacija i odsustvo logova (COM3 / CH343): Želim da se ogradim i naglasim da se USB logovi od mog uređaja inače zapisuju i registruju kao COM3 ili CH343. Međutim, napominjem da u trenutku provere na mom računaru uopšte nije ni bilo takvog loga, što se moglo jasno videti.

Poštovanje datog obećanja i kill logovi: Smatram da svoje obećanje dato u prvom zahtevu nisam prekršio. Slobodno možete detaljno proveriti moje kill logove na serveru kako biste se i sami uverili u to i videli da je moja igra bila u potpunosti čista.

Kako bih otklonio svaku sumnju i pokazao maksimalnu kooperativnost, u međuvremenu sam uradio kompletnu reinstalaciju operativnog sistema. Računar je sada potpuno čist, bez ikakvih starih zapisa ili logova.

Razlozi za ponovno razmatranje
Povratak zajednici: Nedostaje mi igranje sa ekipom i kvalitetan RP na vašem serveru, gde sam proveo mnogo vremena poštujući pravila.

Garancija i spremnost na proveru: Potpuno sam svestan pravila i spreman sam da u bilo kom trenutku ponovo prođem detaljan PC check kako biste se uverili da je sve 100% čisto.

Nadam se da ćete prepoznati moju iskrenost i pružiti mi opet šansu da se vratim igri sa drugarima.

Srdačan pozdrav,

Vuk Racic (172-469)

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@Mihail Sokolov | Mixa @Mihajlo Simić | Miki

M

Mihajlo Simić | Miki

Gost Prestolnice
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
nek @Mihail Sokolov | Mixa vidi za ovo, jer mu je nadjena DMA ploca.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Postovanje Vuče, zahtev za unban će ti biti odbijen. Razlog za tim je da prci put smo te banovali jer smo ti nasli softver za dma plocu i nakon unbana od toga si rekao nama da neces da citujes i koristis softver/hardver trece strane za sticanje prednosti. Nasli smo ti ponovo nešto na pc checku, ali ovaj put je bio uredjaj, time si ponovo dobio ban i uprskao šansu za unban. Zahtev je odbijen. Zelim ti svu sreću na dalje i hvala što si igrao na našem projektu.

V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Postovanje Vuče, zahtev za unban će ti biti odbijen. Razlog za tim je da prci put smo te banovali jer smo ti nasli softver za dma plocu i nakon unbana od toga si rekao nama da neces da citujes i koristis softver/hardver trece strane za sticanje prednosti. Nasli smo ti ponovo nešto na pc checku, ali ovaj put je bio uredjaj, time si ponovo dobio ban i uprskao šansu za unban. Zahtev je odbijen. Zelim ti svu sreću na dalje i hvala što si igrao na našem projektu.
koji software je pronaden ka taj uredaj opste nije bio log ko sa prvog pc checka ja mislim nisam uprskao jel se moj igri nije primetilo nista cudno neka se provere kill logovi zahtevam i ako se vec uradio nov sistem mislim da imate moje poverenje jel mnogi drugi sa unbanovani aa imali jos gore cheatovo hitbox i goodmode itd kod mene nije taj slucaj

V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
kad greska zelim dodam da mozes proverti kako si reko da taj uredaj moze se ubaci skrpita ali to je nemoguce jel nema internu memoriju ko usb nije tehnicki nemoguce zelim se odbranim sa tim da prvom pc checku naden program za njega ovaj pc check toga nije bilo program preko kog se pali ili fukcijonise

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:5
Program sa prvog programira dma ploču i nakon programiranja više nije potrebna i ima opviju da se obriše. Imamo dokaz da koristiš ploču kao i prijave da si čitovao tako da time smo imali full sumnju na tvoj način igranja, odradili proveru po protokolu i kaznili te.

V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Program sa prvog programira dma ploču i nakon programiranja više nije potrebna i ima opviju da se obriše. Imamo dokaz da koristiš ploču kao i prijave da si čitovao tako da time smo imali full sumnju na tvoj način igranja, odradili proveru po protokolu i kaznili te.
Uredu ako jesam programiro tako kako tvrdis kako to ima odstuvo njenih logova COM3 ili CH343 kad mislim moze te proveri ti da logovi nemogu se sakriju jel tako i Ne znam ko se zalio i ne zanima me ali moga igra je bila Normalan mozete proverti ako ima jedan cudan kil ili tako nesto i nikad nije bio slucaj samnom ko sa nekim ne padam od 400 metaka da imam neki good mode ili tako nesto ali nije bilo programa koji su potrebeni za programiranje i program Eventury AI za prvog pc checka gde je radio uredaj navodno i bio je pronaden ali ovom slucaju je bio odustan

V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Nije tačno da sam koristio ploču Spreman sam da prođem bilo kakvu proveru po protokolu i da se proveri sve što je potrebno, uključujući kameru i ekran. Nemam problem da se proveri moj način igranja i oprema koju koristim, jer smatram da će takva provera pokazati da nisam koristio nedozvoljene metode. Ako postoji sumnja, molim vas da mi omogućite konkretnu proveru i da se odluka zasniva na jasnim dokazima, a ne samo na prijavama ili pretpostavkama.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
@SaboT

Mozes li dati svoje misljenje?

V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
@SaboT

Mozes li dati svoje misljenje?
Molim te sagledaj iz drugog ugla uvek sam postovo server nisam nikog vredjao ljudi se nisu zali na mene da ja znam sa svima sam bio Dobar i Postovao svakog

D

David Spidfajter

Gost Prestolnice
Kliper I
Igrač
Pravda za brata Vuka pruzite mu jos jednu sansu

Personalize

Top Bottom