A
Aleksa Denic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš ID
- 863-522
- - In-game nickname admina
- ne pise
- - Razlog kazne
- cheat check
- - Datum i vreme kazne
- 10.08.2026 - 12:26
- - Kratak opis situacije
- Poštovanje, Želeo bih da podnesem zahtev za unban i da objasnim situaciju koja je dovela do moje kazne. Tokom PC Check-a sam u jednom trenutku otišao da spavam. Nakon što sam se probudio, video sam da PC Check više nije bio aktivan, zbog čega sam smatrao da je provera završena. Nakon toga sam ugasio potrebne programe i izašao iz Discord poziva. Želim da naglasim da nisam imao nameru da izbegnem PC Check niti da bilo šta sakrijem. Jednostavno sam smatrao da je provera završena. Takođe želim da naglasim da nemam cheat niti bilo kakav nedozvoljen program i da sam uvek igrao pošteno na serveru. U međuvremenu sam čak vratio računar na fabrička podešavanja i na njemu nemam ništa što krši pravila servera. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja, spreman sam da ponovo odradim kompletan PC Check i omogućim proveru računara. Nemam ništa da krijem i spreman sam u potpunosti da sarađujem. Zamolio bih vas da još jednom razmotrite moju situaciju i ukinete mi ban. Nisam imao nameru da izbegnem proveru niti da prekršim bilo koje pravilo. Hvala na vremenu i razmatranju žalbe.
- - Screenshot kazne
- https://prnt.sc/2jgjrpuyjG9j
hvala